Swipe to the left

Удобните столове на ChairPro вече и в Гърция и Унгария

By Lilyana Dimova 5 years ago 140 Views No comments

ChairPro вече и в Гърция и Унгария

ChairPro
е специализиран онлайн магазин, предлагащ широка гама от офис столове, столове за бар и заведение, както и голямо разнообразие от градински маси и столове, шезлонги и градински чадъри. След като за повече от година ChairPro успя да натрупа ценен опит и да осъществи множество успешни проекти в България, Румъния и Испания, дойде моментът и за стъпването на нови пазари. Следващите страни, в които ChairPro ще се опита да се наложи като доказан професионалист в столовете, са Гърция и Унгария. Основен акцент в асортимента отново ще бъдат разбира се офис столовете, като клиентите ще могат да избират между утвърдени по-ниско бюджетни марки и висококачествени ергономични столове на доказани европейски производители. И в Гърция и Унгария ChairPro ще приложи доказаните успешни практики, прилагани в България, Румъния и Испания, като изчерпателна презентация на продуктите, разнообразни промоционални кампании, професионално консултиране и непрекъснато разширяване на асортимента.

За да направи избора на подходящия стол лесен и приятен ChairPro предлага различни опции за конфигурация на столовете, така че клиентът да може да избере сам цвета и вида на дамаската, подлакътниците и основата. Освен опциите за конфигурация, много от столовете са презентирани с допълнителни видео материали и инструкции за монтаж и употреба, така че информираността на клиента преди да вземе решението за покупка да е маскимално пълна.

Тъй като основен принцип в политиката на ChairPro е удовлетвореността на клиента, компанията се стреми да изгради мрежа от лоялни и доволни клиенти чрез професионално обслужване и преференциални условия при последващи покупки. Освен множество промоционални оферти, ChairPro предлага на своите клиенти и възможност за бърза и безплатна доставка, различни методи на плащане, както и 14-дневен срок, в който клиентите могат да върнат закупените стоки. А за да докаже на своите клиенти, че те са най-важните, ChairPro организира различни игри и промоционални кампании, както и непрекъснато разширява асортимента си, така че всеки лесно и бързо да получи желания продукт на достъпна цена.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"