Начини за плащане

Поръчаните продукти от ChairPro.bg можете заплатите по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж

При избор на този метод на плащане, сумата по Вашата поръчка ще заплатите директно на куриера при получаване на доставката. Моля, имайте предвид, че куриерът приема единствено плащане в брой и няма ПОС терминал за плащане с карта. Опцията наложен платеж не важи за продукти, които са със срок за изработка!

В случай, че избраните от Клиента продукти са на стойност над 1 000 лв. с ДДС или стоките не са налични на склад, а се заявяват за изработка специално за нуждите на конкретния клиент, плащането се извършва само чрез един от останалите посочени методи на плащане.

 

  • Онлайн плащане с дебитни и кредитни карти

Можете да заплатите поръчаните продукти чрез системата за онлайн разплащания (виртуален POS терминал) на уебсайта ни. За целта е необходимо да притежавате една от следните видове дебитни или кредитни карти, поддържащи онлайн разплащания: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron или Borika (издадени от която и да е Българска банка). Всички плащания са подсигурени от платформата Shopify и е практически невъзможно да се откраднат данни или средства от Вашата карта.

 

  • Банков депозит

При избор на този метод  е необходимо да извършите банков превод към сметката на ChairPro. При извършване на поръчка, ще получите имейл с банковите данни на ChairPro. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

 

  • Плащане на място в шоурум - в брой или с кредитна / дебитна карта

Имате възможност да заплатите Вашата поръчка на място в един от нашите шоуруми: гр. София, бул. Цариградско шосе 149 и гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 137.

Плащане на място може да се направи както в брой, така и чрез дебитна или кредитна карта.