Условия за Доставка

Условия за Доставка
 

Поръчаните от Клиента продукти ще бъдат доставени на посочения от него адрес от куриерска фирма. Куриерът доставя стоките до адрес, без качване по етажи. Индивидуална уговорка може да се направи предварително с помощта на наш сътрудник. 

 

I. Срокове за доставка:

1. За поръчки на продукти с наличност "На склад":

     - Поръчки, направени през делнични дни до 16:00 часа се доставят в рамките на 2 работни дни* за всички областни градове.
     - За всички останали населени места поръчките се доставят в рамките на 3-5 работни дни* след потвърждение на поръчката.

* Всички поръчки с метод на плащане "Банков депозит" се експедират към клиента след постъпване на сумата на поръчката в банковата сметка на ChairPro

* При повишена натовареност на куриерската фирма са възможни и по-дълги срокове от посочените. 

В случай на промяна на срока за доставка по дадена поръчка, Клиентът ще бъде уведомен с телефонно обаждане или електронна поща (ако не бъде открит при позвъняване).

2. Продукти с удължен срок на доставка или изработка:

Някои продукти на уебсайта www.chairpro.bg са с удължен срок на доставка. В описанието на тези продукти се съдържа информация за конкретните срокове на доставка, като най-често те са между 15 и 30 работни дни.

3. Експресна доставка за град София

Предлагаме възможност за експресна доставка в рамките на град София. Цената за експресна доставка може да варира спрямо количеството артикули и адреса за доставка, затова се прави индивидуална оферта за всяко запитване. Можете да се свържете с нас за такава специална оферта. 

 

II. Цени за доставка:

Столове:

1. Цена за доставка до адрес на клиента за поръчки на обща стойност над 160 лв с ДДС:

   а) за столове в разглобен вид, във фабрична опаковка - безплатна доставка;

   б) за столове, сглобени след предварителна заявка, Клиентът заплаща такса монтаж съгласнo Раздел III по-долу - допълнително за всеки сглобен стол. 

2. Цена за доставка до адрес на клиента за поръчки на обща стойност под 160 лв. с ДДС:

   а) за столове в разглобен вид, във фабрична опаковка - Клиентът заплаща такса доставка в размер на 6 лв. с ДДС.

   б) за столове, сглобени след предварителна заявка, Клиентът заплаща такса монтаж съгласнo Раздел III по-долу - допълнително за всеки сглобен стол.

Мебели:

Поради големия диапазон в габаритите на продуктите от категория Мебели, всеки клиент получава индивидуална оферта за цена на доставката спрямо поръчаните от него продукти и адрес за доставка. 

 

III. Цени за монтаж

Монтаж на столове:

   - 50 лв. с ДДС за монтаж на всеки стол, чиято единична стойност е под 240 лв. с ДДС

   - 90 лв. с ДДС за монтаж на всеки стол, чиято единична стойност е над 240 лв. с ДДС

Монтаж на корпусна мебел:

Всеки клиент получава индивидуална оферта за монтаж на изделията спрямо количеството и вида на изделията, които иска да закупи.

 

IV. Допълнителна информация

- Столовете се доставят разглобени, във фабрична опаковка с инструкции за монтаж.

- В доставката не е включена услуга доставяне на поръчаните стоки до съответния етаж, на който се намира Клиета. При желание от страна на клиента, такава услуга може да бъде договорена предварително със сътрудник на ChairPro.

- При възникнали въпроси и затруднения, свързани с монтажа, Клиентът може да получи съдействие на телефон 0700 10 750.

- При получаване на стоките чрез куриер, Клиентът е длъжен да провери количеството и състоянието на получените артикули. В случай на констатирани неточности, Клиентът има право да откаже получаването им. 

- Възможно е стоки, посочени като налични "На склад" на сайта www.chairpro.bg да са с изчерпана складова наличност. В такива случаи екипът на ChairPro ще информира предварително Клиента по телефона или чрез електронна поща (ако не бъде открит при позвъняване) за очакваните срокове за доставка.

- ChairPro не отговаря за неизпълнение на сроковете по доставката, причинено от форсмажорни обстоятелства. При такъв случай, Клиентът няма право да отменя приемането на доставки, извършени със забавяне.