Компанията Quantive избра ChairPro за свой надежден партньор

Компанията Quantive избра ChairPro за свой надежден партньор

В индустриите, където иновациите и конкуренцията са неотменима част от ежедневието, изборът на правилния партньор и подобряването на работната среда може значително да повлияе на успеха на бизнеса. Затова ние с удоволствие се ангажирахме да сътрудничим с Quantive - водеща софтуерна компания, специализирана в разработването на системи за поставяне и управление на цели по методологията OKR (Objectives and Key Results).

 

 

Как протече сътрудничеството между Quantive и ChairPro?

Екипът ни се свърза с Quantive чрез LinkedIn и се оказа, че софтуерната компания има нужда от надежден партньор, който да им помогне да трансформират своето офис пространство в по-функционално и комфортно работно място.

 

Разговорите ни започнаха с онлайн среща, на която представихме широка гама продукти, които да отговарят на нуждите на Quantive.

 

Последва посещение в шоурума ни, където от Quantve имаха възможност да се уверят в качеството и функционалността на предлаганите от нас продукти. На базата на консултациите и впечатленията от шоурума, изготвихме оферта, отразяваща акуратно клиентските нужди за обзавеждане.

 

Какви продукти избра клиентът?

Клиентът ни се спря на едни от най-добрите и поръчвани мебели и аксесоари за офис обзавеждане:

 

След изготвяне и одобрение на офертата, изпратихме мостри на столовете, за да може клиентът да се увери във функционалността и комфорта на моделите. Поръчката беше потвърдена, а благодарение на наличието на всички необходими артикули на склад и експедитивната работа на нашия екип, доставката и монтажът се осъществиха в рамките на изключително кратък период от 5-6 дни.

Доверието към нас беше потвърдено и от факта, че служителите на Quantive бяха запознати с нашия бранд и получихме отлични препоръки от тях.

Благодарим на Quantive за възможността да бъдем част от техния успех. Ние сме на разположение да помогнем за всички нужди и изисквания, които може да имат в бъдеще. Нашата цел е да продължим да създаваме комфортни и продуктивни работни среди, които да подпомагат растежа и развитието на нашите клиенти.

 

С радост споделяме и резултата:

 

 

Ако и вие имате нужда от специалист за обзавеждането на Вашето офис пространство – не се колебайте да се свържете с нас:

гр. София
бул. "Цариградско шосе" 149
пон - пет: 9:00 - 18:0

събота: 10:00 - 16:00

тел. 0700 10 750

 

Прочети следващата

Как да изберем правилното височинно регулируемо бюро?

Как да изберем правилното височинно регулируемо бюро?

Общоизвестно е, че седенето в продължителни периоди е един от проблемите на нашето ежедневие, като много от нас седят на бюро средно над 9 часа на ден. Според Европейската комисия за безопасност и ...

Topstar

Topstar

Естествено движение.