30 дни срок на връщане

Ние, от ChairPro, сме убедени в качеството и удобството на продуктите, които предлагаме. Tочно заради това Ви предоставяме възможност да върнете закупения продукт в срок от 30 календарни дни от датата на доставка. Целта ни е да сте сигурни, че сте направили правилния избор и артикулът отговаря изцяло на изискванията Ви.

Moжете да се възползвате от услугата „30 дни срок на връщане„ за всички  налични на склад продукти от колекцията ни със собствени марки ChairPro и ErgoPro, геймърските столове, моделите от серията Ergo Flex, както и за всички изложбени мостри в шоурумите ни в София и Пловдив

За да се възползвате от тази услуга, трябва да се свържете с нас на Chat формата ни на сайта www.ChairPro.bg, на тел. 0700 10 750 или на info@chairpro.bg, но не по късно от 30 дни от датата на доставка.

Пазарувайте изцяло без риск, а в случай, че продуктът не отговаря на нуждите Ви, ние ще Ви възстановим сумата в срок до 14 работни дни.

Трябва да спазите само едно условие – продуктът да бъде върнат в отлично състояние, без видими следи от използване. Той трябва да бъде в разглобено състояние в оригиналната си опаковка, както сте го получили. Ако сте закупили продукт в сглобено състояние – мострен от наш шоурум, ще го приемем в сглобен вид, като трябва да се погрижите да бъде добре опакован и защитен, така че, да пристигне невредими до обекта на ChairPro.

По Ваше желание може да доставите продукта до склада или търговски обект на ChairPro лично, като е добре предварително да ни информирате за посещението си, за да имаме възможност на място да го приемем.

Разходите по доставката ще са за наша сметка до края на месец септември като трябва да се погрижите стоките да бъдат опаковани и защитени добре, така че, да пристигнат невредими до офиса на ChairPro.

 

Не можем да приемем връщане на следните покупки:

  • Количествени поръчки – повече от 2 броя от артикула
  • Изработени или внесени по поръчка продукти

 

  1. Замяна

В случай, че продуктът, който сте закупили не Ви удовлетворява, Ние предлагаме замяна или връщане на сумата. Ако изберете да замените продукта с нов, първата сделка ще се анулира с кредитно известие и ще бъде сключена нова сделка с нова фактура. Ако сумата на новоизбраният продукт е по-висока, ще е необходимо да заплатите само разликата. Ако сумата е по-малка, ние ще Ви възстановим разликата.

 

Ако сте заплатили за продукта с наложен платеж или в брой в наш шоурум, ще е необходимо да ни предоставите оригиналната касова бележка, която сте получили при покупката.

 Прочетете пълните условия за рекламация тук