Съвременното офис обзавеждане
Съвети

Съвременното офис обзавеждане

Какви модерни офис мебели да изберете? 

 

Както начинът ни на живот, така и начинът ни на работа се променя с времето. Ако преди офис професиите са били изцяло статични, статични са били и самите мебели. Днес виждаме, че бизнесът се развива в нова посока. Увеличаването на офис професиите, тяхното разнообразие и последствията от заседналия начин на живот - води до нуждата от създаване на по-различна работна среда. Днес на фокус е не само професионалният и стилен интериор на работното пространство, но и физическото и психическо здраве на служителите. 

 

Нуждата от по-приветливи и здравословни условия в офиса дава тласък на производството на ергономични мебели. Това са мебели, създадени специално за офис професиите. Те не само допринасят за модерна и актуална работна среда, но се грижат за удобството на потребителите. 

 

Тенденциите са за гъвкави и елегантни офис решения, които правят живота на служителите и работодателите по-приятен, продуктивен и лесен. В тази статия ще наблегнем на това какви мебели са необходими за модерен офис и как помагат за продуктивността на екипите. 

 

Какво модерно офис обзавеждане да изберете?

 

  • Адаптивни мебели
  • Мебелите, с които обзавеждаме офиса, трябва да са достатъчно гъвкави, за да се приспособяват към промените. Те трябва да имат опростен и стилен дизайн. 

     

    Съвременните офиси са динамични пространства. При тях може да се наложи периодична смяна на служители или преминаването им от една позиция към друга. Това често е свързано с промяна на работното място. Затова е необходимо работните станции да бъдат приспособявани към възможно най-много потребители.

     

  • Олекотен дизайн
  • Модерните офис мебели се проектират така, че да променят своята форма и да отговарят на нуждите на офиса. Те са олекотени и в повечето случаи разглобяеми, за да могат да бъдат лесно премествани. 

     

  • Компактни мебели за съхранение
  • Днес все по-малко се използват хартиени документи. Тази тенденция е в полза не само на природата. Благодарение на дигитализирането може да избираме по-малки, практични и леснопреносими мебели за съхранение. 

     

  • Акустични мебели
  • Модулните конструкции са все по-предпочитани. Чрез тях може лесно да преобразим офиса спрямо нуждите на бизнеса, без това да нарушава работния процес. За целта имаме възможност да избираме от разнообразие от преносими шумоизолиращи стени и прегради. 

     

    Ако разполагате със споделен офис, можете да обособите отделен кът за почивка и дори конферентна зона чрез подходящите акустични мебели.

     

  • Многофункционални мебели
  • Съвременните мебели в много случаи могат да бъдат използвани в различни офис пространства. Например една маса с регулируема височина може да бъде използвана както за работна станция, така и като конферентна маса или маса в зоната на рецепцията. 

     

    Възможността да променят височината си, прави ергономичните бюра подходящи за всеки потребител. Техният изчистен и стилен дизайн позволява да ги съчетаем с широк набор от мебели за съхранение. 

     

  • Съвременните офис столове - основно обзавеждане за модерния офис
  • Как изглеждат съвременните офис столове? Тъй като служителите в офисите прекарват по-голямата част от работния ден на столовете си, то тези мебели имат ключово значение за здравето и комфорта. 

     

    Най-подходящият и модерен вариант за седящите професии са ергономичните столове. Те предоставят максимално удобство и се адаптират към тялото на потребителя. Предоставят стабилна опора на гръбначния стълб - най-потърпевшата част от тялото в следствие на многочасовото седене на едно място. Освен това тези офис столове са изключително издръжливи и разполагат с многобройни функции. Колкото повече функции има един офис стол, толкова по-адаптивен е той. 

     

     

    Ергономичен офис стол ErgoPro - модерното решение за всеки офис

    ErgoPro е един от най-предпочитаните офис столове, които ChariPro препоръчва особено за високи потребители. Този стол се адаптира перфектно към тялото и може да се движи заедно с него през целия работен ден благодарение на всичките си функции. 

     

    Лумбалната опора, разположена в долната част на облегалката, е подвижна и лесна за регулиране. Тя осигурява необходимата поддръжка на гръбначния стълб и стимулира изправената поза. 

     

    Столът е подходящ за целодневна употреба и високо натоварване. Изработен е от издръжлива и лесна за почистване мрежа, която позволява на тялото да диша. 

     

    Подглавникът предлага чудесна опора на врата и главата, лесно се регулира във височина. 

    Подлакътниците са изключително удобни, изработени от мек и устойчив материал, подвижни в 3 измерения. Столът предлага изключителна система за определяне дълбочината на седалката, както и височината и наклона на облегалката, според индивидуалните нужди на потребителя. 

     

    ErgoPro е изключително стилен и здрав стол, на който да разчитате, че ще се грижи за здравето и удобството на служителите в продължение на години. 

     

    На страницата на ChairPro може да намерите всичко необходимо за модерно офис обзавеждане. Свържете се с нашия екип, който е на разположение да отговори на всичките Ви запитвания. 





     

    Прочети следващата

    Цветно настроение в офиса с офертите на ChairPro

    Цветно настроение в офиса с офертите на ChairPro

    Пролетта е подходящото време да обновите офиса си с нови цветни мебели, които да освежат атмосферата. Доказано е, че цветовете имат влияние върху психологическото състояние на хората. Ако направите...

    Тенденции в дизайна на конферентна зала

    Тенденции в дизайна на конферентна зала

    Как да създадете продуктивна и модерна среда ? Конферентната зала е много важна част от офис пространството, тъй като има ключова функция - осигурява необходимото пространство и подходяща обст...