Swipe to the left

Столът – инвестиционно и спестяващо перо за всеки офис

Столът – инвестиционно и спестяващо перо за всеки офис
23 май 2019 г. 13340 прегледa

Замисляли ли сте се някога колко много време, здравни разходи и разочарование от лошо свършен труд в офиса можете да спестите, само от един добър ергономичен стол?

Ето и няколко подсещащи казуса по въпроса:

Модерният ергономичен стол говори за нивото на професионално отношение.

Първото впечатление за всяко офис пространство се изгражда само за 7 секунди. И първото нещо, което фиксира потенциалният служител или посетител, е видът на столовете. Те са основният фактор, който говори за имиджа на бранда и за отношението на управляващия към подчинените си.

Съвременният дизайн и „добрата форма“ на столовете казват на бъдещите служители или гостите „ето, тук хората са обгрижвани и има здравословна и модерна работна среда“. А тя може да направи само едно – да придвижва бизнеса напред. Офис столовете в големите компании се подменят на известен период, за да бъдат „добър инструмент“ за ефективен труд. Според стандартите, при столове с гаранция 3 години, периодът на експлоатация е приблизително 5 години, при гаранция 5 години е 7-8 години. Добре и модерно обзаведеният офис прави така, че служителят да идва с желание на работа. Много по-добре работим, при мисълта за благоприятен и благосклонен към нас офис.

Офис столът спестява отсъствия на служители и разходи за болнични.

Редица изследвания доказват, че много заболявания се появяват вследствие на дългото седене. Седящата поза е непривична за човешкия организъм, създаден да бъде по-често в изправено положение. Според изследване на Харвард, прекаленото обездвижване води до намаляване на тестостерона с 10% и повишаване на хормона на стреса с 15%.

Но социалното развитие е довело до все по-честа нужда от седнало положение. Съвременните ергономични столове се правят именно с цел да се избегнат проблемите, които се причиняват от статичното ни състояние, като изкривяване на гръбначния стълб, затлъстяване, сърдечни проблеми и други.

„Ергономичния партньор“ спестява разходи за нови служители.

Един съвременен ергономичен стол притежава редица механизми и елементи, които намаляват болките в шията, гърба, ръцете, гръбначния стълб, кръста и краката, запазват нормалното кръвообращение и предотвратяват мускулните схващания. Регулируемите столове се приспособяват към различни индивидуални особености и типове работни дейности. Правилно конструиран и технически оборудван ергономичен стол ни позволява да работим за по-дълги периоди, в по-добър комфорт и с оптимална поза на тялото. Така се спестява умора, разсеяност, повишава се енергията и желанието за труд, няма болки, които да разсейват. Концентрацията и ефективността се повишават поне с 30% в добри ергономични условия.

Регулируемите офис столове подобряват производителността, а удобните работни места правят така, че корпорациите могат даразчитат на по-малко служители, които могат да свършат повече работа за по-малко време. Един енергизиран служител с повишена концентрация свършва за 2 часа 3 пъти повече повече работа, отколкото един уморен, разсеян и обездвижен служител.

Тествайте и измерете вашата производителност! Ние предлагаме богат избор.


Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"