Swipe to the left

Нестандартни интериорни решения от ChairPro

By Silvia Sotirova 4 years ago 85 Views No comments

 

С все по-голямото навлизане на технологиите и интернет настъпиха и големи промени в търговията. Определено може да се каже, че електронната търговия промени коренно облика на целия сектор. Търговците започнаха да общуват с потребителите чрез Facebook, Twitter, Youtube, Google+ и различни приложения за мобилни телефони. Когато разполагате с онлайн магазин с огромен асортимент, комбиниран с шоурум, това наистина променя нещата.

Потребителите могат да отидат в един магазин и да пробват нещо. След това, ако искат да го поръчат например в друг цвят, могат да поръчат в онлайн магазина и да заявят поръчката да бъде доставена в техния дом. Вместо просто да съществуват успоредно, без да си взаимодействат, пазаруването в стандартните и онлайн магазините ще започнат да работят в симбиоза в много по-голяма степен.

ChairPro разполага и с двете и вече е постигнало тази симбиоза. Клиентите могат да разглеждат детайлно продуктите както онлайн, така и на живо.  Eлектронният магазин действа в България, Гърция и Унгария. Предлага се наистина широка гама столове - директорски, посетителски, работни, детски, градински, ергономични, специализирани, бар столове, за трапезария. Предлагат се също канапета, конферентни маси, шезлонги, чадъри. Това прави асортимента на ChairPro подходящ за всяко интериорно или екстериорно решение. Независимо от вида и нуждите на вашия бизнес или личен вкус има голяма вероятност да намерите най-доброто решение за вас в ChairPro. Не е случаен слоганът на компанията „Професионалисти в столовете“. Сред предлагания асортимент наистина могат да бъдат намерени професионални решения за всеки интериорен проект, вкус и нужда. Предлаганите продукти са на водещи производители в областта - германските Dauphin и Topstar, полският Nowy Styl, американският производител Humanscale, италианският Leyform и чешкият Аntares. Предлаганите решения покриват от най-ниския до най-високия ценови клас. За да се гарантира високото качество на продуктите, които се предлагат, се работи само с утвърдени производители, доказали своите качества не само в Европа, но и в целия свят.

Широкият натрупан опит на ChairPro с различни решения за интериорен дизайн от търговски обекти през всевъзможните вкусове на частни клиенти до болнични заведения ги прави наистина „Професионалисти в столовете“. Предлагат се  различни варианти, от корпоративни офис решения през мебели за детската стая и градината до столове за спешни случаи за болнични заведения.

Промененият до неузнаваемост пазар на труда в наши дни, в който масовото пътуване до работата и обратно, рутината от 9 до 18 ч., постепенно отстъпват път на смел нов свят, където хората работят в подходящи за тях часове, поражда нужда и от нестандартни и различни интериорни решения. ChairPro са в състояние да дадат именно такива. 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"