Swipe to the left

Hettich – плавно и безшумно

Hettich – плавно и безшумно
3 октомври 2019 г. 991 прегледa

Немската фирма Hettich е една от най-големите световни производители на мебелен обков. Компанията започва работата си през 1888 г. като семейна компания от няколко човека. Тя и до ден днешен е в ръцете на семейство Хетих, но с различен мащаб и променени очаквания от клиентите. А Hettich не обичат да разочароват. Това си личи във всяка тяхна продукция.

За повече от 125 години Hettich изненадват с иновациите си, които улесняват ежедневието ни. Като истински ценители на новаторското мислене, интериорните решения на ChairPro също разчитат на комфортни, стабилни, лесно подвижни и атрактивни идеи на немската компания.

Част от оптимизирането на най-продуктивното работно пространство – офиса, са издръжливите панти за плавно затваряне. Така се спазва една безшумна и безопасна професионална среда. Удобството и практичността могат да усетят при офис шкафа с 8 врати и вградено осветление LUX на ChairPro. Всеки документ, папка или друга вещ могат да се поберат зад вратите му. Самите врати се отварят лесно, без нужда от дръжки, фугите между отделните компоненти са почти незабележими и всичко това поддържа елегантната линия на цялата серия „Лукс“.

В същата тази серия се намира и заседаталената маса LUX. Там, отново скрити и дискретни, присъстват механизмите на Hettich, които гарантират здравина и устойчивост.

Поредната класика, по чиито форми ще искате да плъзнете пръсти, е офис бюрото с помощен шкаф LUX. Отново Hettich се е намесил с панти и водачи за плавно затваряне на вратите, което ни пести неприятен шум и резки движения.


Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"