Swipe to the left

Бърза формула за ергономична и красива офис рецепция

Бърза формула за ергономична и красива офис рецепция
18 ноември 2019 г. 445 прегледa

Успехът на един офис може да зависи от много неща – от това къде точно се намира, на кой етаж е, колко ергономичен е дизайнът на офиса и какви са цветовете му. Но реалността е, че първото впечатление винаги е най-важно. Затова трябва да бъдем сигурни, че мястото, свързано с рецепцията, ще бъде най-представителното, където първо ще посрещнем клиенти, партньори и бъдещи служители.

Бърза подготовка

Трябва да преосмислите какви посетители бихте поканили на тази територия - дали рецепцията да бъде за изчакване от гости или ще се ползва и от служителите ви за отмора сред мека мебел.

Ако сте в IT сектора, заложете на по-футуристична визия, която допълнително да подсилва усещането за високи технологии в офиса. Пример можем да дадем с дивана Auros по дизайн на Стефано Сандора, който ще придаде характер на пространството и ще направи всяка стая запомняща се.

При креативна компания, рецепцията може да е в светли и дори ярки цветове, разчупени форми и добра светлина. Ако искате по-голямо канапе EKIN, има голям избор от цветове и материи, а при желание за малки кресла - Pablo Cross ще ви създава настроение всеки път като влезете в офиса.

За болнични рецепции натуралните цветове ще придадат усещане за спокойствие, а подходящи столове в чакалнята могат да намалят стреса на пациентите. Стол Frigya Wood притежава голям избор от дамаски и цветове, а дървените му крачета ще дадат още един допир с природата.

Нека не забравяме за необходимите ергономични столове за рецепциониста, които е наложително да са удобни и издръжливи - точно като ChairPro 1000HL , който освен, че е красив, е с три години гаранция.

Последен щрих, но не на последно място, е масичка за кафе - тя може да е нетипична - Kakoon , атрактивна - маса елипса или семпла, но необходима - маса Tre-di. Важното е да е здрава, да издържа на топлината на напитките и да не се цапа лесно.

Нека изкуството също присъства в това общо пространство – поставете например картини, съобразени с интериора.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"