Защо да изберете регулируемо бюро с бамбуков плот?

Изберете най-надеждният и екологичен вариант за Вашето офис бюро.

 

Работата на бюро, което е статично и неудобно, може да бъде освен изморителна, така и опасна за Вашето здраве. Да, точно така! Може би се питате как това е възможно? Всъщност статичната работа пред компютър крие редица опасности за здравето като обездвижване, болки във врата, крайниците и гърба, забавяне на метаболизма и така можем да продължим да изброяваме. Липсата на движение е едно от най-неблагоприятните условия в офис средата. За да се справите с този проблем, най-добре е да заложите на регулируемо бюро с електрически механизъм, който да предоставя възможност да работите от седнало, полуседнало и изправено положение. Доброто офис бюро трябва да е устойчиво, здраво, да стимулира движението и продуктивността. Не на последно място от голямо значение е и работният плот, на който ще вършите ежедневните си задачи.

 

На пазара има голямо разнообразие от работни плотове, но тук искаме да наблегнем на бамбуковия плот, който е носител на много полезни за потребителите качества. Ако сте се насочили към природосъобразен начин на живот, изборът на работно офис бюро с бамбуков плот е чудесен екологичен и практичен вариант. Не случайно това е един от най-предпочитаните модели през последните години. В тази статия ще разгледаме какви са предимствата на бамбуковите стоящи бюра  и защо си заслужава да инвестирате в тях.

 

Заслужава ли си да инвестирате в бамбуково ергономично бюро?

Отговорът е да! Ако държите повърхността на Вашето работно място да е издръжлива, стилна и удароустойчива, определено няма да съжалявате за инвестицията си. Регулируемото бамбуково бюро ще промени изцяло начина, по който работите и ще отговори на Вашите нужди.

 

С какво бамбуковият плот е по-добър?

Бамбуковият плот не се уврежда толкова от водата и не подлежи на гниене. Същото се отнася и до нападението от различни насекоми като термити например. Поддръжката е лесна - почистването става само с влажна кърпа.

 

Основно качество, което е причина потребителите да се влюбят в бамбуковите мебели, е тяхната издръжливост и красота. За разлика от повечето видове дървесина, които се използват за изработката на мебели, бамбукът е по-устойчив на износване и на удари. Също така не се влияе от атмосферните промени, така че можем да кажем, че той определено е надежден материал. Поради тази причина е и един от най-предпочитаните за изработка на работни плотове.

 

Бамбуковият плот е по-лек и придава неповторимо усещане за допир с природата. Бамбуковото бюро може да се впише както в модерния офис интериор, така и в уютната атмосфера на Вашия дом, като придава стилен акцент и съвременен модерен вид.

 

Да не забравяме и екологичната насоченост на този продукт. Ако стремежът Ви е да постигнете по-природосъобразен и здравословен офис, бамбуковите стоящи бюра са Вашето оптимално решение.

 

Противно на масовото мислене, бамбукът не е дърво, а трева. Всъщност той е най-бързорастящото растение – расте с един сантиметър на час, но това не е за сметка на неговата здравина, дори напротив! Той е един от най-здравите материали, на които можете да разчитате в дългосрочен план. Съчетан с модерна технология, вградена в бюрото за лесно регулиране на височината, и стабилната основа, той превръща работната Ви станция в екологична, стилна и устойчива.

 

Дори да решите да преместите офиса си навън, можете да сте спокойни, че това изключително бюро няма да се повреди от слънцето, вятъра и влагата.

 

Регулируемо бюро Ergo Desk Pro Bamboo – Вашият разумен избор

Бамбуковата ергономична маса е най-иновативното решение за Вашето офис обзавеждане. Това е най-умният избор, който можете да направите. Но нека все пак разгледаме плюсовете на този модел:

 

Програмируемост

Ергономията е в основата и на този уникален продукт. Той разполага с механизъм за повдигане на работната повърхност, който е почти безшумен и позволява да регулирате височината без усилия – само с няколко лесни натискания на бутоните на лед дисплея.

 

Контролерът има възможност за запаметяване до 3 работни позиции и вграден сензор за удари с други предмети. Освен със стилен и семпъл дизайн, бюрото се характеризира и с изключителна здравина и товароносимост до 125 килограма. То разполага и с вградена аларма, която можете да настоите, за да Ви подсеща да се раздвижвате или да смените позицията.

 

Ползи за здравето

Колкото и да спортувате извън работа, няма как да компенсирате обездвижването в офиса, ако не го оборудвате с подходящите офис мебели. Ergo Desk Pro Bamboo е най-солидното ергономично бамбуково бюро на пазара, което ще Ви помогне да сменяте работните си позиции лесно и удобно и ще Ви предостави възможност да се движите по време на работа. Поддържайте перфектна физическа форма без усилия, само с няколко лесни натискания на бутоните на контролера. Освен че движението ще Ви помогне да сте по-здрави и енергични, то ще Ви стимулира да бъдете по-креативни и продуктивни.

 

Икономически изгодно

Природата е източник на живот, от който черпим вдъхновение, здраве, суровини. Без нея няма как да сме това, което сме днес. Затова трябва да бъдем отговорни и да направим всичко възможно да пестим нейните ресурси. С изборът на бамбуково регулируемо бюро Вие не само внасяте удобство и красотата на природата в офиса си, но и помагате за опазването на околната среда.

 

Също така, купувайки бамбукови продукти, Вие подпомагате икономиката на районите, в които тази растителност се отглежда. Това са предимно селски райони, които се развиват благодарение на отглеждането на това растение.

 

Поддръжка и лекота

Устойчивите качества на бамбуковото бюро го правят лесно за поддържане. Макар да е солидно, то е много по-леко от останалите видове бюра, което го прави лесно за транспортиране. Това е от значение и в случаите, в които има нужда от разместване в офиса или дома.

 

Бамбуковите бюра определено са добра инвестиция, за която си заслужава да се замислите. Те са екологични, практични, стилни, здрави и устойчиви, а освен всичко това са Вашето решение за здравословен и по-активен начин на работа. Увеличете производителността си и помогнете за опазването на нашата планета, като изберете този природосъобразен продукт.

 

Вижте повече за Ergo Desk Pro Bamboo на страницата на ChairPro. Можете да го комбинирате с качествен ергономичен стол, за да си осигурите оптимална поза при седене и активна почивка по време на работа. Свържете се с нашия екип за повече информация.