Защо да изберете регулируемо бюро с бамбуков плот?

Защо да изберете регулируемо бюро с бамбуков плот?

Изберете най-надеждният и екологичен вариант за Вашето офис бюро.

 

Работата на бюро, което е статично и неудобно, може да бъде освен изморителна, така и опасна за Вашето здраве. Да, точно така! Може би се питате как това е възможно? Всъщност статичната работа пред компютър крие редица опасности за здравето като обездвижване, болки във врата, крайниците и гърба, забавяне на метаболизма и така можем да продължим да изброяваме. Липсата на движение е едно от най-неблагоприятните условия в офис средата. За да се справите с този проблем, най-добре е да заложите на регулируемо бюро с електрически механизъм, който да предоставя възможност да работите от седнало, полуседнало и изправено положение. Доброто офис бюро трябва да е устойчиво, здраво, да стимулира движението и продуктивността. Не на последно място от голямо значение е и работният плот, на който ще вършите ежедневните си задачи.

 

На пазара има голямо разнообразие от работни плотове, но тук искаме да наблегнем на бамбуковия плот, който е носител на много полезни за потребителите качества. Ако сте се насочили към природосъобразен начин на живот, изборът на работно офис бюро с бамбуков плот е чудесен екологичен и практичен вариант. Не случайно това е един от най-предпочитаните модели през последните години. В тази статия ще разгледаме какви са предимствата на бамбуковите стоящи бюра  и защо си заслужава да инвестирате в тях.

 

Заслужава ли си да инвестирате в бамбуково ергономично бюро?

Отговорът е да! Ако държите повърхността на Вашето работно място да е издръжлива, стилна и удароустойчива, определено няма да съжалявате за инвестицията си. Регулируемото бамбуково бюро ще промени изцяло начина, по който работите и ще отговори на Вашите нужди.

 

С какво бамбуковият плот е по-добър?

Бамбуковият плот не се уврежда толкова от водата и не подлежи на гниене. Същото се отнася и до нападението от различни насекоми като термити например. Поддръжката е лесна - почистването става само с влажна кърпа.

 

Основно качество, което е причина потребителите да се влюбят в бамбуковите мебели, е тяхната издръжливост и красота. За разлика от повечето видове дървесина, които се използват за изработката на мебели, бамбукът е по-устойчив на износване и на удари. Също така не се влияе от атмосферните промени, така че можем да кажем, че той определено е надежден материал. Поради тази причина е и един от най-предпочитаните за изработка на работни плотове.

 

Бамбуковият плот е по-лек и придава неповторимо усещане за допир с природата. Бамбуковото бюро може да се впише както в модерния офис интериор, така и в уютната атмосфера на Вашия дом, като придава стилен акцент и съвременен модерен вид.

 

Да не забравяме и екологичната насоченост на този продукт. Ако стремежът Ви е да постигнете по-природосъобразен и здравословен офис, бамбуковите стоящи бюра са Вашето оптимално решение.

 

Противно на масовото мислене, бамбукът не е дърво, а трева. Всъщност той е най-бързорастящото растение – расте с един сантиметър на час, но това не е за сметка на неговата здравина, дори напротив! Той е един от най-здравите материали, на които можете да разчитате в дългосрочен план. Съчетан с модерна технология, вградена в бюрото за лесно регулиране на височината, и стабилната основа, той превръща работната Ви станция в екологична, стилна и устойчива.

 

Дори да решите да преместите офиса си навън, можете да сте спокойни, че това изключително бюро няма да се повреди от слънцето, вятъра и влагата.

 

Регулируемо бюро Ergo Desk Pro Bamboo – Вашият разумен избор

Бамбуковата ергономична маса е най-иновативното решение за Вашето офис обзавеждане. Това е най-умният избор, който можете да направите. Но нека все пак разгледаме плюсовете на този модел:

 

Програмируемост

Ергономията е в основата и на този уникален продукт. Той разполага с механизъм за повдигане на работната повърхност, който е почти безшумен и позволява да регулирате височината без усилия – само с няколко лесни натискания на бутоните на лед дисплея.

 

Контролерът има възможност за запаметяване до 3 работни позиции и вграден сензор за удари с други предмети. Освен със стилен и семпъл дизайн, бюрото се характеризира и с изключителна здравина и товароносимост до 125 килограма. То разполага и с вградена аларма, която можете да настоите, за да Ви подсеща да се раздвижвате или да смените позицията.

 

Ползи за здравето

Колкото и да спортувате извън работа, няма как да компенсирате обездвижването в офиса, ако не го оборудвате с подходящите офис мебели. Ergo Desk Pro Bamboo е най-солидното ергономично бамбуково бюро на пазара, което ще Ви помогне да сменяте работните си позиции лесно и удобно и ще Ви предостави възможност да се движите по време на работа. Поддържайте перфектна физическа форма без усилия, само с няколко лесни натискания на бутоните на контролера. Освен че движението ще Ви помогне да сте по-здрави и енергични, то ще Ви стимулира да бъдете по-креативни и продуктивни.

 

Икономически изгодно

Природата е източник на живот, от който черпим вдъхновение, здраве, суровини. Без нея няма как да сме това, което сме днес. Затова трябва да бъдем отговорни и да направим всичко възможно да пестим нейните ресурси. С изборът на бамбуково регулируемо бюро Вие не само внасяте удобство и красотата на природата в офиса си, но и помагате за опазването на околната среда.

 

Също така, купувайки бамбукови продукти, Вие подпомагате икономиката на районите, в които тази растителност се отглежда. Това са предимно селски райони, които се развиват благодарение на отглеждането на това растение.

 

Поддръжка и лекота

Устойчивите качества на бамбуковото бюро го правят лесно за поддържане. Макар да е солидно, то е много по-леко от останалите видове бюра, което го прави лесно за транспортиране. Това е от значение и в случаите, в които има нужда от разместване в офиса или дома.

 

Бамбуковите бюра определено са добра инвестиция, за която си заслужава да се замислите. Те са екологични, практични, стилни, здрави и устойчиви, а освен всичко това са Вашето решение за здравословен и по-активен начин на работа. Увеличете производителността си и помогнете за опазването на нашата планета, като изберете този природосъобразен продукт.

 

Вижте повече за Ergo Desk Pro Bamboo на страницата на ChairPro. Можете да го комбинирате с качествен ергономичен стол, за да си осигурите оптимална поза при седене и активна почивка по време на работа. Свържете се с нашия екип за повече информация.

 

Прочети следващата

Ползите от стоящите бюра за ставите и мускулите

Ползите от стоящите бюра за ставите и мускулите

Как височинното регулируемо бюро може да Ви помогне да заздравите ставите и мускулите си?   Работата пред компютър от изправена позиция има редица ползи за здравето, включващи по-доброто храносмила...

Как правилно да използвате регулируемото си бюро?

Как правилно да използвате регулируемото си бюро?

Науете как да настроите височинното си бюро, за да постигнете опитмална поза.   Ако вече сте решили да промените начина си на работа и сте се сдобили с височинно регулируемо бюро, поздравления, Вие...