ChairPro и софтуерните разработки в България

ChairPro и софтуерните разработки в България

На 11-13 октомври в НДК петото юбилейно издание на технологичната конференция HackConf ще събере софтуерни разработчици, студенти и ентусиасти от сектора. (https://www.hackconf.bg/en. )

 

Ние, от ChairPro, ще присъстваме с комфортни мебели в работната стая, на сцената, в приветливия кът за интервюта и в залата за наблюдаване на лекциите.

 

Ергономията и здравословните условия на труд са задължителни акценти в съвременната политика за внимание към служителите. Особено в ИТ сектора, където многобройните часове пред компютър и нуждата от 100% концентрация изискват комфорт и подходяща среда. Нашите ергономични мебели стават част от събитието, за да осигурят приятни конферентни часове, от една страна, а от друга – за да станат показно за мебели, проектирани и предопределени за грижа.

 

За първи път лекторският състав на HackConf е интернационален, с представители от 10 националности. В рамките на два конферентни дни и ден с практически насочени работилници, участниците ще могат да се срещнат с международни лектори и експерти от областта. 27 лектора ще представят 25 лекции с различна насоченост, сред които софтуерна разработка, тестване, лидерски умения и развиване на екипи, сигурност, добри практики и други.

Само за четири години конференцията се нареди сред най-мащабните събития в ИТ сектора за региона. Тази година организаторите очакват над 1000 посетители.

 

За всички, които са научили за конференцията от нашия сайт и фейсбук страница, има специален промокод (Chairpro-community) с отстъпка 20% за вход. Влезте в сайта на HackConf - https://www.hackconf.bg, след това изберете категорията билет и въведете промо кода, за да получите отстъпката си. Научете нещо ново за софтуерното бъдеще!

Прочети следващата

Грижата за служителите - фактор за УСПЕХ в бизнеса

Грижата за служителите - фактор за УСПЕХ в бизнеса

Прочетете тази статия, за да научите защо е важно и как да се грижите за служителите си. Грижата за служителите в корпоративния свят, подобно на грижата за близките ни в личния живот, трябва да се ...

Правилно обзаведената детска стая - енергия и здраве

Правилно обзаведената детска стая - енергия и здраве

Ще Ви дадем няколко съвета за обзавеждане на детската стая, с които ще осигурите на детето си здравословна и креативна среда у дома.   12 години – толкова прекарва средно всяко дете на ученическот...