Цветно настроение в офиса с офертите на ChairPro

Цветно настроение в офиса с офертите на ChairPro

Пролетта е подходящото време да обновите офиса си с нови цветни мебели, които да освежат атмосферата. Доказано е, че цветовете имат влияние върху психологическото състояние на хората. Ако направите офиса по-хармоничен, като използвате подходящи цветни мебели, то това може да се отрази и на продуктивността на служителите. 


В нашата колекция от ергономични столове сме подбрали и много модели в модерни и свежи цветове. Създайте нова продуктивна работна среда, която предразполага служителите да се чувстват по-уютно и ги мотивира да дават повече от себе си. 

Кои цветове са подходящи за офиса?

Синият и зеленият цвят се възприемат като успокояващи. Те могат да имат терапевтично действие върху нервната система. Причината за това е, че ги свързваме с природата и с времето извън работната среда.  Тези цветове са особено подходящи за напрегнатата офис среда. Интересното е, че те не само намаляват усещането за стрес, но и дават енергия. Също така тези цветове са много адаптивни, така че лесно можете да впишете сини или зелени ергономични столове в офиса си. 

Червеното е много актуален цвят, който зарежда с енергия. Той е изключително подходящ за офис мебели, така че ако искате да обзаведете офиса си с отличаващи се столове, то изберете дамаска в червени тонове. 

Жълтият цвят определено носи положително настроение. Не е нужно да пребоядисвате целия офис, за да внесете този прекрасен тон в офиса. Жълтите офис столове ще ви помогнат да го постигнете. Те също така подхождат най-вече на креативните служители. 

Оранжевото е също много енергичен цвят, който предизвиква продуктивността и креативността на служителите. Не прекалявайте обаче с ярките цветове в офиса, особено ако са в един тон. Достатъчно е да изберете например няколко оранжневи ергономични столове. 

 

Ето и кои офис столове са част от специалните ни пролетни предложения:

 

Ергономичен офис стол ErgoPro

ergopro

Ако държите на стилните и модерни офис столове, то ErgoPro може да отговори на Вашите нужди. Той е подходящ за високи потребители и разполага с подвижен подглавник и много други иновативни регулируеми функции. Също така е изработен от дишаща облегалка и седалка от мрежа, която предотвратява запарването и прегряването. 

Ергономичен стол ChairPro Fedo G

fedo

Елегантен и стабилен офис стол с висока облегалка, която е от висококачествена дамаска. Облегалката е с извита форма, която следва извивките на гърба. Седалката е анатомична, като предната й част е със специална форма, която предотвратява ограничаването на кръвоснабдяването в долните крайници. 

 

Офис стол Head Point SY

headpoint

Това е удобен офис стол, който е с  мека седалка и облегалка от меш. Облегалката има елегантна извита форма и вградена лумбална опора, благодарение на които столът поддържа гръбначния стълб в изправена позиция. Регулирайте наклона на седалката и облегалката и открийте перфектната настройка за тялото си. 

 

Офис стол ChairPro Art White

artwhite

Много красив и стилен бюджетен стол за Вашия офис. Той разполага с проветрива облегалка от мрежа и комфортна седалка с дамаска. Елегантните пластмасови компоненти допринасят за лекия и изчистен дизайн на стола.

 

Възползвайте се от 15% намаление до 11.05.2022 на едни от най-добрите ни ергономични столове в актуални и свежи цветове и внесете повече комфорт и настроение в офиса си.

Прочети следващата

ChairPro е партньор в Годишните награди Dibla Design Awards 2022

ChairPro е партньор в Годишните награди Dibla Design Awards 2022

ChairPro има честта да участва като партньор в най-престижните награди за съвременен интериорен дизайн в България - Dibla Design Awards. Те имат за цел да оценят най-добрите проекти и да стимулират...

Съвременното офис обзавеждане
Съвети

Съвременното офис обзавеждане

Както начинът ни на живот, така и начинът ни на работа се променя с времето. Ако преди офис професиите са били изцяло статични, статични са били и самите мебели.