ChairPro е партньор в Годишните награди Dibla Design Awards 2022

ChairPro е партньор в Годишните награди Dibla Design Awards 2022

ChairPro има честта да участва като партньор в най-престижните награди за съвременен интериорен дизайн в България - Dibla Design Awards. Те имат за цел да оценят най-добрите проекти и да стимулират развитието на интериорния дизайн в страната. Това е най-високата оценка за работата на професионалистите както в интериорния, така и в продуктовия дизайн. 


Тази година Dibla Design Awards ще се проведат в двойно по-голям мащаб, пред двойно по-голяма публика в в IEC - Интер Експо Център на 16 март. Церемонията се счита за най-елитната и значима в бранша. Това се дължи и на партньорите на платформата Dibla, които се грижат за популяризирането и повишаването на авторитета на оценените специалисти. 


Събитието дава шанс за мащабна обществена изява на фирмите, които предлагат услуги и продукти в сферата на интериорния дизайн. Най-заслужилите биват наградени пред многобройна публика, включваща експерти,  дизайнери и потребители.


Наградите се отсъждат от международно жури, съставено от опитни експерти, които са признати в световен мащаб. Така се поддържа изключително високо ниво на съревнование и се гарантира, че признание са получили най-добрите и талантливи специалисти. Чрез Dibla Design Awards проектантите имат възможност да впечатлят както конкурентите си, така и настоящите и бъдещите си партньори. Освен това призът им дава възможност и да покажат приноса си за поддържането на високо ниво в интериорния дизайн и за един по-здравословен и удобен начин на живот. 


ChairPro ще представи своите модерни интериорни решения пред широкия кръг от дизайнери.  Очакваме с нетърпение да представим ChairPro Ergonomics + Design - партньорската ни програма за сътрудничество с дизайнерите и архитектите в България.

Прочети следващата

Идеи как да подобрите офис пространството си
Съвети

Идеи как да подобрите офис пространството си

Решили сте да внесете промяна в работното пространство? Това е чудесно решение. Промяната винаги има много позитиви.

Цветно настроение в офиса с офертите на ChairPro

Цветно настроение в офиса с офертите на ChairPro

Пролетта е подходящото време да обновите офиса си с нови цветни мебели, които да освежат атмосферата. Доказано е, че цветовете имат влияние върху психологическото състояние на хората. Ако направите...