Стилове офис обзавеждане

Индустриално офис обзавеждане

Индустриалният дизайн е популярна тенденция в жилищните и търговски интериори, който включва смес от органични и изкуствени елементи, за да създаде уникален баланс.

Рустик офис обзавеждане

Уникалният дизайн на офиса има уникалната способност да превърне „студеното пространство“ в топло и приветливо работно място, като използва най-семпли и натурални елементи. Например камък, таван от дървени греди или винтидж мебели. С неутрални цветове, леко „износен“ вид и природни елементи, можете да превърнете вашия офис от корпоративно място в уютна среда.

Модернистично офис обзавеждане

Мебелите са с изчистени линии и в неутрална палитра – в стратегически цветове, които съответстват на фирмената идентичност на марката. С акцент върху смелия декор, това е изборът на повечето корпоративни офиси и стартъпи. Изберете светла цветова гама и използвайте произведения на изкуството и друг артистичен декор.

Традиционно офис обзавеждане

Любим подход сред адвокатски кантори, традиционният стил обикновено включва дълбоки махагонови тоналности, модели с дърворезба и сложни детайли. Характерни са още вградени библиотеки и реставрирани кожени кресла, мебелите от череша, кестен и други.

ChairPro предлага цялостни офис решения, консултации за стилово съответствие с бранда и типа професионална сфера. Пишете ни, обадете ни се или посетете шоурума ни на бул.“Цариградско шосе“ 149.