Детско бюро PROFI3 със заслужено отличие

Детско бюро PROFI3 със заслужено отличие

Детското бюро PROFI3 на MAYER CZ, което предлагаме от ChairPro се представи отлично при теста за качество на немския портал test-vergleiche.com и е награденo с приза „НАЙ-ДОБРА ПРЕПОРЪКА” с марка 1.4 (много добър).

 

Конкуренцията бе голяма – с общо пет известни производителя. Авторитетното жури оцени високо функциите на детската маса, която осигурява пълна защита от нараняване и служи като органайзер за съхранение на канцеларски материали. Най-забележителни са страничните неподвижни плотове на масата, които умишлено допълват голямата основна работна повърхност и осигуряват още по-голямо пространство за съхранение. Осигурен е и практичен държач за училищната раница, за да не заема място, а в същото време да е на една ръка разстояние.

 

„Детската маса PROFI3 е много гъвкава, с добро качество и индивидуални настройки, и е най-добрият избор за ученици и студенти“, е заключението на журито от test-vergleiche.com - независим портал за сравнение на различни продукти и услуги.

 

Практичността и безопасността са двете най-важни условия за едно детско бюро. Тъй като детето все още не е със стабилна двигателна култура, всяко излишно движение или неправилна стойка, биха могли да доведат до неприятни болки или изкривявания. Лесното достигане до учебните пособия, освен че учат на организираност, успяват да спестят и доста двигателни усилия. Безопасните повърхности и механизми дават спокойствие и на самите родители, че могат да оставят детето си да учи самостоятелно в детската стая.

Прочети следващата

Стилове офис обзавеждане

Стилове офис обзавеждане

Научете кои са най-популярните видове офис стилове и как можете да ги постигнете.   Мислили ли сте в какъв стил да обзаведете офиса си? Ако търсите вдъхновение и искате да постигнете един забележит...

Офис бюрото - личният остров в офис джунглата

4 начина да се справите с токсичните колеги

Какво можете да направите, ако имате токсични колеги, които пречат на работата и влияят зле на екипа?   В повечето екипи винаги има поне един токсичен колега, който да пречи на организацията на раб...