Само за геймъри!

Само за геймъри!

Какви са предимствата на геймърските столове и защо си заслужава да инвестирате в тях?

 

Знаете ли, че първият стол, специално предназначен за геймъри, е направен през 2006-та година, от фирма DXRacer, която по същество се занимава с производство на луксозни спортни коли?

 

Какво е общото между спортните коли и столовете за геймъри? Освен спортния дух на часовете електронни надпревари, който се припокрива до известна степен с адреналина на пистата, другото обединяващо е удобството.

 

Повечето модели столове за геймъри се изработват след запитвания, анкети, ревюта и обратна връзка от хора, които имат такъв лайфстайл.

 

И тук, както при спортните автомобили, се набляга на безопасността, но в онзи аспект, който се стреми да ограничи дискомфорта, изкривяванията и болките от статичното седене. И има защо!  Почитателите на видео или компютърните игри прекарват средно по 7 часа седмично пред екрана. Някои и доста повече. Разработчиците на гейминг дизайн, ИТ специалистите и всички, които са динамични натури и спокойното отпуснато седене не им е практика, са сред най-големите почитатели на тези така наречени геймърски столове.

 

Защо се нуждаете от геймърски стол?

 

Когато прекарвате дълги часове в седнало положение на бюро, стойката Ви може да окаже влияние върху състоянието на гърба. Всички онлайн геймъри или играчи на конзоли изпитват последиците от това - някои повече от други.

 

Кои са нещата, които можете да направите, за да избегнете болките по време на игра? Има някои функции, които са вградени в повечето ергономични столове за игри, така че можете да получите идеална позиция на седене почти всеки път.

 

Съществуват няколко основни принципа на ергономичните геймърски столове, които ги правят идеални за седене в продължение на дълги периоди, докато се потапяте в света на онлайн игрите. Нека да видим кои са те:

 

  • По подобие на местата за сядане в спортните автомобили, геймърските столове са направени от висококачествени и здрави материи, които да издържат на напрежението и честите несъзнателни движения на играещите.

 

  • Направени са така, че да е удобно за гърба, врата и долните крайници, по време на дългите сесии пред компютъра.

 

  • Ергономия – няма как да се движим непрекъснато в преследващ унес на някой електронен враг и да не се вживеем с много движения. За целта и самият стол трябва да се движи с нас, а това се осигурява от специалните механизми, които се адаптират към различните пози всеки миг.

 

 

  • Ергономичните гейминг столовете са конструирани за равномерно разпределение на теглото и опора.

 

  • Материалите, използвани за изработката на тези столове за игри, са висококачествени и дълготрайни. Материите и конструкцията са такива, че се запазва чувството за мекота, за да няма напрежение по време на дългото седене.

 

  • Почти всеки аспект на стола се регулира - от подлакътниците, през дълбочината на седалката, контрола на напрежението, до облегалките за глава. Посредством регулируемите функции можете да увеличите максимално удобството си, като адаптирате стола според Вашите нужди.

 

 

  • Ергономичните офис столове могат перфектно да се допълнят Вашата игрална станция.

 

  • Геймърските столове в състезателен стил, могат да бъдат основен акцент във Вашия гейминг интериор.

 

Нашето предложение за Вас:

 

Геймърският стол ErgoGame Pro е изработен от мека еко кожа и еластична и издръжлива мрежа. Тази комбинация придава луксозен спортен вид и в същото време, не предизвиква запарване и осигуряват свободна циркулация на въздуха. Подглавникът е много важна част, която „да подсеща“ за облягане на главата, която често при игри е наклонена напред с предизвикване на напрежение във врата.

 

Разбира се, дизайнът е атрактивен и футуристичен, отговарящ на фантастичните сюжети на повечето игри и на обичаната разчупена стилистика на геймърите.

 

Особено подходящ за любителите на игри, но и на всякакви спортни натури, запалени например по тунинг, е моделът Sitness RS PRO, който е с висока облегалка, за да покрива изцяло гърба, покрита с висококачествена кожа. Ергономията е развита до съвършенство. Подлакътниците предлагат 4D настройка, а подглавникът осигурява мека и стабилна опора на врата. Този стол е подходящ за високи потребители и е с максимална товароносимост до 110кг.

 

Един от бестселърите ниErgoPro SE, е сред моделите, които  са идеални за хора с динамична стойка и прекарват често и дълго време пред компютърния екран. Затова облегалката и седалката са обвити в проветрива и еластична мрежа, а чрез уникален механизъм, се регулира височината на седалката и наклона на облегалката чрез бутони, внедрени в подлакътниците. ErgoPro SE е удобно и практично решение за правилна ергономия, което може да промени изцяло Вашето гейминг представяне.

 

Няма двама души в света, които да са напълно еднакви. Всички ние сме уникални, но телата ни функционират по сходен начин. Седенето е нещо, което всеки прави по един или друг начин. През последните десетилетия онлайн игрите забележително се забележително и продължават да намират нови почитатели всеки ден.

 

Важно е хората да се замислят за последиците върху здравето си, защото дългите часове пред компютъра си имат своите последствия. Това е тема, която дълбоко ни вълнува и за която винаги напомняме на хората. Наличието на правилния гейминг стол ще поддържа тялото Ви здраво и жизнено и това определено ще си проличи по време на игра.

 

Открийте перфектния стол за Вас на страницата на ChairPro. Aко се затруднявате, свържете се с нас и ние ще Ви помогнем в избора. Доверете се на опита и познанията на нашия екип от специалисти.

Прочети следващата

Няколко не толкова добри новини за „седящите професии“

Няколко не толкова добри новини за „седящите професии“

Предимства и недостатъци на статичната работа и как да подобрите условията, при които работите.   Ергономията в офис обзавеждането става все по-голяма тенденция, продиктувана от необходимостта от п...

Как да спрем стреса от световна инвазия?

Как да спрем стреса от световна инвазия?

Намалете стреса на работното място, като следвате нашите препоръки.   Според скорошно проучване на "Галъп Интернешънъл", нивата на стрес в световен план са се повишили чувствително. Сред най-засегн...