OKAMURA с награда за седма поредна година

OKAMURA с награда за седма поредна година

За седма поредна година японският лидер в обзавеждането OKAMURA получи заслужено отличие с една от най-престижните награди за дизайн Red Dot Аward, което се проведе през месец март.

 

Партньорът на ChairPro, който е с над 70-годишна история, се отличи в четири категории, включително и най-важната - Red Dot: Best of the Best, а първенецът е заседателният стол "Marca".

 

Продуктът внедрява технология, базирана на разтегателния меш. Този материал се е наложил като стандарт при облегалките и седалките на висок клас продукти. Повърхността на седалката на стола „Marca” e мрежеста до ръба, покривайки рамката, гъвкава и удобна за използване за дълги срещи. Освен забележителен дизайн, притежава и функционалност, която позволява столът да бъде съхраняван компактно.

 

Сред другите отличени офис мебели е маса за срещи „Маrca”. Тя е тънка, компактна, красива, съчетава комфорт и висока оперативност. Разполага и с вграден контакт. Експертите са дали и заслужена оценка на стол "Finora", която комбинира естетиката на италианския дизайн и техническия напредък. Четвъртият отличен артикул е бюро „Soliste”. To постигна изискана лекота с класическа форма, за да се превърне в еталон за бюро, съвместимо с разнообразни офис стилове.

 

Немският дизайнерски център Red Dot Design съществува от 1955-та година. Разполага със собствен изследователски център и четири тематични музея по целия свят. С цел максимално добре да оцени многообразието в областта на дизайна, наградата се разделя на три дисциплини: Red Dot Award: Дизайн на продукти, Red Dot Award: Марки и комуникационен дизайн и Red Dot Award: Design Concept.

Прочети следващата

Инструкции за оцеляване в хоум офиса

Инструкции за оцеляване в хоум офиса

Вижте нашите практични съвети за постигане на ефективен и комфортен хоум офис.   През последните месеци хоум офисът или работата от разстояние вече се превърна в незаобиколим фактор в ежедневието н...

Рецепта за добро настроение в домашния офис

Рецепта за добро настроение в домашния офис

Как да повишите позитивната атмосфера на Вашия хоум офис?   В настоящата криза, която може да продължи по-дълго от очакваното, трябва да настроим правилно съзнанието си. Добро настроение и избягван...