Награда: „И в България - бизнес с европейско лице“

Награда: „И в България - бизнес с европейско лице“

На 21-ви октомври списание „Труд и здраве“ организира събитие, на което български компании бяха наградени за принос относно безопасните условия на труд. Като посланици на ергономията и здравословната работна среда, ChairPro бе сред наградените. Нашият управляващ директор Радостин Кирилов получи плакет за висока фирмена ефективност, отлични резултати в сферата на безопасността и здравето при работа и отговорна социална политика на бранда.

 

Инициативата събра на едно място фирми от всички 28 региона на страната, които лансират добрите политики и теми като ергономичността, безвредната работна среда и провеждането на цялостна корпоративна социална политика. Събитието бе под патронажа на Министерството на икономиката и на Главна инспекция по труда.

Селектирани бяха редица фирми с впечатляващи цялостни резултати, които представиха „европейското лице“ на професионализма.

 

Ние вярваме във всички тези определения и работим в насока за все по-качествена работна среда и по-авторитетно място на българския бизнес на „европейската сцена“. Ергономията е определение за здраве и наша мисия, която ние може да предадем като култура в офис пространствата и се радваме, че усилията ни имат резултат!

Прочети следващата

PROFI 3 със заслужено отличие за тест за качество

PROFI 3 със заслужено отличие за тест за качество

Детското бюро PROFI 3 на MAYER CZ, което предлагаме от ChairPro се представи отлично при теста за качество на немския портал test-vergleiche.com и е наградена с приза „НАЙ-ДОБРА ПРЕПОРЪКА” с марка ...