PROFI 3 със заслужено отличие за тест за качество

PROFI 3 със заслужено отличие за тест за качество

Детското бюро PROFI 3 на MAYER CZ, което предлагаме от ChairPro се представи отлично при теста за качество на немския портал test-vergleiche.com и е наградена с приза „НАЙ-ДОБРА ПРЕПОРЪКА” с марка 1.4 (много добър).

Конкуренцията бе голяма – общо петима известни производителя. Авторитетното жури оцени високо функциите на детската маса, която осигурява пълна защита от нараняване и служи като органайзер за съхранение на канцеларски материали. Най-забележителни са страничните неподвижни плотове на масата, които умишлено допълват голямата основна работна повърхност и осигуряват още по-голямо пространство за съхранение. Осигурен е и практичен държач за училищната раница, за да не заема място, а в същото време да е на една ръка разстояние.

 

„Детската маса PROFI 3 е много гъвкава, с добро качество и индивидуални настройки и е най-добрият избор за ученици и студенти“, е заключението на журито от test-vergleiche.com - независим портал за сравнение на различни продукти и услуги.

 

Практичността и безопасността са двете най-важни условия за едно детско бюро. Тъй като детето все още не е със стабилна двигателна култура и устойчивост, всяко излишно движение или неправилна стойка биха могли да доведат до неприятни болки или изкривявания. Благодарение на лесното достигане до учебните пособия, ученикът се учи на организираност и успява да спести доста двигателни усилия. Безопасните повърхности и механизми дават спокойствие и на самите родители, че могат да оставят детето си да учи самостоятелно в детската стая.

Прочети следващата

Награда: „И в България - бизнес с европейско лице“

Награда: „И в България - бизнес с европейско лице“

На 21-ви октомври списание „Труд и здраве“ организира събитие, на което български компании бяха наградени за принос относно безопасните условия на труд. Като посланици на ергономията и здравословна...

Грижата за служителите - фактор за УСПЕХ в бизнеса

Грижата за служителите - фактор за УСПЕХ в бизнеса

Прочетете тази статия, за да научите защо е важно и как да се грижите за служителите си. Грижата за служителите в корпоративния свят, подобно на грижата за близките ни в личния живот, трябва да се ...