Стол според професията ти

ИТ специалисти

Напрежението в гърба и врата напомнят често за себе си. Програмистите могат да загубят енергия и концентрация заради неподходящ стол.

С ергономичния си дизайн, функционален подглавник и опора за кръста, ChairPro 1000 действа прераждащо. Независимо дали ще изберете този модел или друг, стига да е ергономичен, ще върне усмивката на лицето ви.

Тестер на видеоигри

Какво бихме казали на такива важни за гейм индустрията хора? Имате много нива за минаване, ръката ви започва да се схваща от високите цели, които сте си поставили… Трябва ви нещо иновативно в живота, нещо да ви помогне да бъдете винаги първи. Което да ви даде стимул, спирайки неприятните болки в ръцете от едни и същи движения.

Подходящ стол: ChiarPro 1000 HL - с 4D подлакътник за регулиране на височина, дълбочина, наклон и по хоризонтала.

Татуисти

Ежедневно предизвикателство са часовете творчество в детайли. Взирането в малките фигурки и необходимостта от дълго време, прекарано в една и съща поза, изморява тялото и спира креативния поток. Гърбът определено е слабото място на татуистите. Трябва им опора и в същото време възможност за честа смяна на позата.

ЕРГОНОМИЧЕН СТОЛ OKAMURA CP е добра опора за измъчения гръб - има висока облегалка, следваща анатомичната форма на гърба и възможност за наклон в различни степени, които могат и да се заключват.

Архитект

Представител на едновременно креативна, логична и градивна професия, архитектът се нуждае от баланс. Когато му се налага да поседне за миг измежду срещите, обходите по обекти и чертежите, са му необходими релакс за тялото и вдъхновение за мисълта.

Това се постига с лесно регулиране на стола, настройки за релаксираща поза и много ергономични елементи, които да отнемат напрежението от ежедневната умора при редуване на различни дейности.

ErgoPro Se притежава всичко това. Бутоните, вградени в подлакътниците, осигуряват лесно управление на височината на стола и наклона на облегалката и пестят време на заетия с варианти ум. Регулируемият подглавник осигурява прекрасни мигове на отпускане на главата при творческия процес.

Банкер

Костюмът стяга, раждат се желания за излягане на шезлонг на Карибите… Уви, парите не спят и трябва да се бди за актуалните икономически новини. За да се чувстват добре в кожата си, за банкерите е подходящ ErgoHuman Меш - ергономичен стол, който ще обгърне тялото, без да го запарва и който неусетно превръща седящия в работеща машина.

Графичен дизайнер

Не е лесно да се работи с клиенти. Часовете взиране в компютъра и повтарящите се движения в една и съща поза изсмукват енергията и изтощават.

Необходим е удобен стол. ChairPro Art White е с височинно регулируеми подлакътници, които помагат на ръцете да "рисуват" удобно и практично в различни позиции.

Зъболекар

Зъболекарят е винаги нащрек, защото борави с фина материя. Всяко схващане или неудобства може да се отрази на пациента.

Така че тук е необходимо специално място за сядане по време на работа. Tabure с ринг ) е ергономичен и поемащ формата на тялото, има възможност за подлакътници и е изцяло създаден, за да олекоти тежестта в краката, която е неизбежна при една и съща напрегната поза. Лумбална опора подкрепя кръста, където се концентрира най-голямото напрежение при работа с гръб, който често не е облегнат.