Офис столове с инфрачервени лъчи

Офис столове с инфрачервени лъчи

Стилно съчетание от ергономичност и комфортно затопляне в стола IMedic на Wagner.

 

Представете си, че освен стол, съобразен изцяло с нуждите на тялото, получавате и уникално допълнение – затопляне с инфрачервени лъчи. Тази иновация е в същността на модела IMedic от немския лидер на пазара Wagner.

 

Как инфраред лъчението се отразява благоприятно на организма ни?

 

Tози модел може да бъде определен като истинско бижу.  Триизмерната, високоефективна седалка Dondola, в чиято сърцевина се крие най-модерното поколение инфрачервени излъчватели в света, предлага незаменим комфорт. Wagner създава уникален продукт с патентована инфраред система от Physiotherm, който обединява темите за дизайн и благосъстояние.

 

Благодарение на инфрачервените лъчи човешката кожа усеща силно изразен топлинен ефект, затова се наричат още и топлинни лъчи. При проникване в тялото инфрачервените лъчи загряват мускулите и тъканите в дълбочина от 4 mm и така помагат за стабилизиране на кръвообращението, при болки в областта на гърба и мускулите.

 

Адаптивна и регулираща се спрямо всяка форма на гърба, инфраред системата на стола се активира чрез сензори за гарантирана енергийна ефективност и ниски разходи. Моделът е снабден с две степени на загряване – за централна повърхност на гърба и за цялостното му загряване.

 

Какво oще трябва да знаем за IMediс?

 

Моделът IMediс, който се предлага в 3 варианта, съчетава контрол на пружинното налягане и заключване на седалката, която е от дишаща материя. Седалката се регулира както в дълбочина, така и на височина, а подлакътниците се движат по хоризонтала. „Черешката на тортата“ е 3D технология за позициониране на седалката във всички посоки на пространството, така че да се адаптира напълно към нуждите Ви.

 

Вижте и останалите предложения на страницата на ChairPro, с които успешно да подобрите офис обзавеждането си. Свържете се с екипа ни от експерти по ергономия, който е винаги готов да Ви помогне при избора на мебели.

Прочети следващата

Добрата конферентна зала - задължителен елемент

Добрата конферентна зала - задължителен елемент

Създайте добър имидж на компанията и се погрижете за удобството на клиентите и служителите, като осигурите впечатляваща заседателна зала.   Добрата конферентна зала е задължителен елемент от корпор...

Home фитнес в home офиса? Възможно е!

Home фитнес в home офиса? Възможно е!

Как да сте активни, дори в условията на хоум офис.   Редица изследвания по света сочат, че прекомерното седене е опасно за здравето. За жалост статистиките са стряскащи – все повече зачестяват случ...