Hettich – плавно и безшумно

Hettich – плавно и безшумно

Hettich – плавно и безшумно
Компания, която в продължение на повече от 125 години осигурява надеждност, устойчивост и улеснява употребата на офис мебелите.
 

Немската фирма Hettich е един от най-големите световни производители на мебелен обков. Тя стартира дейността си през 1888 г. като семейна компания от няколко човека. И до ден днешен семейство Хетих ръководи фирмата, като не спира да разширява дейността си и да удовлетворява клиентите си. От Hettich не обичат да разочароват и това си личи в изпълнението на всяка тяхна продукция.

 

Вече повече от 125 години Hettich изненадва с иновациите си, които улесняват ежедневието. Като истински ценител на новаторското мислене и практичните интериорни решения, ChairPro разчита на комфортните, стабилни и осигуряващи лесно движение идеи на немската компания.

 

Издръжливите панти за плавно затваряне са част от оптимизирането на  мебелите в най-продуктивното работно пространство – офиса. Те допринасят за осигуряването на една безшумна и безопасна професионална среда.

 

Офис шкафа с 8 врати и вградено осветление LUX на ChairPro гарантира изключително удобство и практичност. Той е подходящ за съхранение на документи, папки или други предмети с различна големина и разполага с достатъчно място, в което да подредите необходимите офис консумативи и лични вещи. Вратите се отварят лесно, без нужда от дръжки, а фугите между отделните компоненти са почти незабележими. Всичко това поддържа елегантния дизайн на цялата серия „Лукс“.

 

Част от тази серия е и заседателната маса LUX. Там отново дискретно присъстват механизмите на Hettich, които гарантират здравина и устойчивост.

 

Още едно практично решение Вашето работно обзавеждане, изпълнено в класически стил, е офис бюрото с помощен шкаф LUX. Тук отново присъства  Hettich с панти и водачи за плавно затваряне на вратите, което спестява неприятния шум и необходимостта от резки движения.

Прочети следващата

ергономията в офиса

ПРОсвети се в ергономията в офиса!

ПРОсвети се в ергономията в офиса! Какви са предимствата на естествената светлина и ергономичното LED осветление за служителите в офиса?   Много важна част от ергономията в офиса, която често се ...

Шум VS Продуктивност

Шум VS Продуктивност

Шум VS Продуктивност Няколко практични решения на ChairPro, които ще Ви помогнат да изолирате разсейващите шумове в офиса и да постигнете необходимото уединение.   Kлиматикът, компютърът, принтер...