Енергизирайте работното си място с колекцията ChairPro 1000

Енергизирайте работното си място с колекцията ChairPro 1000

Ергономични столове на изгодна цена 


Ергономичните столове се превърнаха не само в тенденция в обзавеждането на офисите, но и в необходимост. Ползите от тези мебели са значителни както за собствениците на бизнеси, така и за техните служители. Те помагат за по-доброто здраве и продуктивността на работещите, също и за уюта и приветливостта на офиса. 


Тъй като ергономичните офис столове имат множество допълнителни функции и са създадени да се ползват ежедневно в продължение на часове, цената им е по-висока от тази на обикновените. Въпреки това има и много бюджетни варианти, от които да изберете.


В тази статия ще ви представим бюджетната серия ChairPro 1000 и три от най-актуалните и предпочитани модели, които са чудесен избор за обзавеждане на малки и големи офиси. 


Предимства на серията ергономични столове ChairPro 1000


Бюджетни ергономични столове 

Колекцията ChairPro 1000 предлага ергономични столове, които с времето се доказаха като едни от най-удобните и качествени продукти от среден клас. Първокласните материали, които са използвани при изработката, гарантират здравината, устойчивостта и комфорта на столовете. 


Набор от необходимите ергономични функции

Най-важният фактор, който трябва да се вземе предвид при избора на стол за бюро, е възможността за адаптиране към уникалната форма на тялото на човека. Един добър офис стол трябва да има необходимите ергономични функции, за да може потребителят да го настрои спрямо нуждите си. 


Моделите от серията ChairPro 1000 са оборудвани с широк набор от ергономични настройки, така че да поддържат гръбначния стълб изправен, да стимулират движението и да предразположат потребителите да не кръстосват краката си. Всеки от тях притежава регулируема лумбална опора, за да настроите перфектната позиция за поддръжка на гръбначния стълб. Облегалките им са изработени от проветрива мрежа, която предотвратява прегряването. 


Гаранция за устойчивост

Столовете са проектирани да издържат на натоварване и са подходящи за дългосрочно ползване. Всеки модел има товароносимост до 120 кг. и здрава 5-лъчева кръстачка, която гарантира стабилността на стола. Можете да се възползвате от 3-годишна гаранция, която се предлага за всеки модел. Моделите от серията са подходящи за широк кръг от потребители - това ги прави чудесни за обзавеждане на офиси, където може да се наложи да се ползват от различни хора. 


Семпъл и елегантен дизайн

Серията предлага не само изключително удобство, но и стил, който си заслужава да внесете в офиса. Дизайнът е модерен, семпъл и в същото време красив. Освежава работната среда и я прави по-приветлива. Моделите се предлагат в сив и черен цвят. 

ChairPro 1000 HL

Това е ергономично проектиран регулируем стол за бюро, който допълва чудесно всякакви работни станции. Столът осигурява всичко, от което можете да се нуждаете в областта на ергономията. За разлика от другите два модела, неговите подлакътници могат да се регулират в 4 направления. Удобната тапицирана седалка е издръжлива на износване и лесна за почистване. Този стол е подходящ и за по-високи потребители до 210 см.   


ChairPro 1000 H

ChairPro 1000 H е ергономичен стол с лумбална опора, който перфектно съчетава комфорт и дизайн. Офис столът е интелигентно замислен така, че да осигурява подходящата опора на гръбначния стълб, като намалява напрежението и умората и същевременно насърчава по-добрата поза на седене. Той има 3D подлакътници и предлага удобна поддръжка на главата и врата. Механизмът за заключване на седалката и облегалката е изключително лесен и интуитивен. ChairPro 1000 HL и ChairPro 1000 H са със здрава и стилна полирана алуминиева 5-лъчева кръстачка.


ChairPro 1000

Облегалката на дишащия мрежест стол за бюро ChairPro 1000 е разработена така, че да осигури приятно и поддържащо облягане. Седалката му е от адаптираща се пяна и е с висока устойчивост. Височината на седалката се определя лесно чрез газов амортисьор. За разлика от другите два модела, този е без подглавник и е с със стабилна пластмасова 5-лъчева кръстачка. Това е най-бюджетният вариант от серията, който може да изберете. ChairPro 1000 H и ChairPro 1000 са подходящи за потребители с височина от 160 до 185 см.


Заповядайте в нашия онлайн магазин или в шоурума ни, за да научите повече за тези и други ергономични мебели, с които да направите офиса си по-комфортен и модерен. Нашите специалисти са на Ваше разположение. 






Прочети следващата

Идеи за градинско и хотелско оформление 

Идеи за градинско и хотелско оформление 

Модерно хотелско и градинско обзавеждане Интериорът в хотелите и градините трябва да предразполага посетителите към ползотворна почивка, да ги успокоява и да ги кара да се чувстват комфортно и уют...

Офис стол от дамаска или от мрежа - какво да изберете?

Офис стол от дамаска или от мрежа - какво да изберете?

Разнообразието на офис столове днес ни дава прекрасна възможност да открием най-доброто обзавеждане според нуждите на офис средата, в която работим. Има много детайли, които е добре да обмислите пр...