Ергономични бюра за Black Friday

Ергономични бюра за Black Friday

 

Време е за месеца на намаленията, в който можете да намерите най-добрите оферти за Вашите нужди. В ChairPro се погрижихме да подготвим специални предложения за Black Friday и тази година. Тук ще Ви представим нашите намаления за ергономични бюра, както и за някои от най-добрите ни офис аксесоари

 

Защо да изберете ергономично бюро от ChairPro?

През последните години се наложи мнението, че седенето е новото тютюнопушене. Това е така, тъй като работата в офис се превърна в една от най-разпространените. В следствие на часовете седене на едно място обаче все повече потребители започнаха да се оплакват от различни здравословни проблеми. Причината е, че седенето продължително време не е полезно за човешкото тяло. Особено ако е в неудобна и неправилна поза. 

 

За щастие, ергономията намери решение на тези проблеми. Част от тези решения са именно ергономичните бюра. Те не само са специално създадени, за да Ви помогнат да работите удобно, но и да насърчат движението и здравето. 

 

Ергономични бюра от ChairPro за Black Friday

 

Електронно регулируемо бюро Еrgo Desk

Това е висококачествено електрическо бюро, подходящо за всяко работно пространство. В случай, че имате нужда от стабилно бюро на достъпна цена, Ergo Desk е чудесно решение. Неговата товароносимост е 70 кг., а управлението се случва много лесно и интуитивно чрез контролер с LED дисплей.

 

Бюрото разполага с тих механизъм и здрава метална база, диапазонът на регулиране е 710 – 1210 mm. Ergo Desk e компактен модел, който може да изберете за оформлението на Вашето работно или гейминг място. 

 

Eлектронно регулируемо бюро Eergo Desk Pro

Това е едно от най-солидните бюра с повдигащ механизъм на пазара. То има товароносимост от 125 килограма и е изключително здраво и стабилно. 

 

Ergo Desk Pro е с почти безшумен механизъм, който мож лесно да управлявате от LED дисплея на контролера. Също така бюрото разполага с аларма и възможност за запаметявате на до 3 работни позиции.


Възможност за избор на работния плот

Довършете регулируемото си бюро, като изберете плот oт ПДЧ по Ваше желание. Плотовете, от които можете да изберете, са от висококачествен материал в актуални цветове, лесни са за почистване и поддържане. Те разполагат с 2 отвора за кабели. 

 

Офис аксесоари за бюро 

 

Канал за кабели

Можете да изберете от два варианта за организиране на досадните кабели - поставка под формата на канал и под формата на кошница. Организирането на кабелите не само ще Ви спести място, но и ще направи работното Ви място много по-приветливо. 

 

Стойка за монитор Sigma

Направете работата си още по-удобна с поставка за монитор Sigma. С нея ще може лесно да намирате правилната позиция за монитора си и да предотвратите болките в горната част на врата.

 

Антистрес и умора подложка за крака ChairPro

Toва е изключително удобна подложка за крака от гума, която може да се ползва както в изправено, така и в седнало положение. Тя е лека и компактна и лесно може да се събере под всяко бюро. 

Тези и още други предложения за Black Friday може да намерите на сайта ни.

Прочети следващата

Ергономични офис столове за Black Friday

Ергономични офис столове за Black Friday

Месецът на намаленията е тук, както и нашите Black Friday предложения. Това е един от най-подходящите периоди, в който може да се сдобиете с желаните от Вас артикули на изгодна цена. Ако търсите ат...

Как да постигнем правилна стойка пред компютъра

Как да постигнем правилна стойка пред компютъра

Съвети за правилна стойка пред компютър Правилната стойка ще ви предпази от много здравословни проблеми и дискомфорт, особено ако работите дълго време пред компютър. Макар да не усещате, продължит...