Ергономични офис столове за Black Friday

Ергономични офис столове за Black Friday

Месецът на намаленията е тук, както и нашите Black Friday предложения. Това е един от най-подходящите периоди, в който може да се сдобиете с желаните от Вас артикули на изгодна цена. Ако търсите атрактивни предложения на офис столове, сте на правилното място. В тази статия ще Ви покажем намалени офис столове, които може да закупите от ChairPro в периода.

Защо да изберете офис стол от ChairPro?

При нас ще намерите оферти за ергономични столове, които си заслужава да превърнете в част от офис оборудването си. Нашите продукти са от доказани производители, изработени от качествени материали в стилен дизайн. Всеки ергономичен стол, който Ви предлагаме, е създаден, за да насърчи добрата стойка, да подкрепи мускулатурата и да подобри здравето Ви.

Ако работите дълго време седнали или сте запалени по гейминг преживяванията, то ергономичният стол е много подходящ избор за Вас.  

Офис столове за Черен Петък от ChairPro

 

Ергономичен стол ChairPro 1000 H

Този ергономичен стол е чудесен бюджетен вариант, който може да изберете. Той предлага необходимата опора на гръбначния стълб чрез регулируема лумбална опора. 

 

Освен това той разполага с 3D подлакътници, мрежеста извита облегалка, която перфектно приляга на гърба.  Столът се управлява изключително лесно и интуитивно, с механизъм, който може да се заключва в желана от Вас позиция. 


Ергономичен стол Nexus

Nexus е един от най-търсените ни ергономични столове и с основателна причина. Столът съчетава комфорт, елегантност и ергономия на много добра цена. Сега може да закупите този бестселър модел още по-изгодно. 

 

Nexus притежава всички функции на ергономичните столове от висок клас. Олекотеният и стилен дизайн го прави адаптивен към различни офис интериори.

 

Ергономичен стол ChairPro Fedo G

Ако предпочитате меката поддръжка на тапицираните столове, то ChairPro Fedo G e чудесен избор за Вас. Столът се предлага в няколко различни цвята на тапицерията. 

 

Fedo G е с красив и елегантен, следва извивките на тялото. Анатомичната му седалка от инжектиран полиуретан, е специално оформена в предната част, за да осигури добро кръвоснабдяване в долните крайници.


Ергономичен стол Ergo Pro Se

Този масивен ергономичен стол е създаден, за да следва всяко Ваше движение, поддържайки тялото в правилна поза. За целта този модел разполага с лумбалната автоматична система за гърба (BAS – Back Automatic Support), която се адаптира към тялото при всяко движение. 

 

Друго уникално предимство на Ergo Pro Se е усъвършенствана ергономична технология за накланяне (AER), която позволява да изберете 11 различни позиции на наклон. Така ще се чувствате удобно през целия ден и ще се движите повече. 

 

Управлението на Ergo Pro Se се случва с иновативен механизъм с бутони, деликатно скрити под подлакътниците на стола. Този механизъм позволява да регулирате стола с лекота, без да се налага да се навеждате. 

 


Ергономичен стол ChairPro 1000 HL

Това е регулируем стол за бюро, който разполага с удобна тапицирана седалка. Моделът притежава набор от функции като регулируеми в 4 направления подлакътници, лумбална опора, регулируема седалка, облегалка и подглавник. Този стол е подходящ за високи потребители до 210 см.   

 

 

Ергономичен стол Contessa II

Ергономичен стол от висок клас за ценителите на луксозното оборудване. Contessa II разполага с неподражаем изящен дизайн, който извежда ергономията на ново ниво. Столът е подходящ за всякакви потребители, без значение от телосложението и осигурява интуитивно и лесно регулиране с механизъм, вграден в долната част на подлакътника.


Не пропускайте възможността да изберете качествен ергономичен стол на изгодна цена. Разгледайте всички наши предложения в сайта на ChairPro.



Прочети следващата

Как да предпазим зрението си при работа с компютър?
Съвети

Как да предпазим зрението си при работа с компютър?

Създаването на креативна, позитивна и здравословна работна среда е ключово за продуктивността и лоялността на служителите.

Ергономични бюра за Black Friday

Ергономични бюра за Black Friday

  Време е за месеца на намаленията, в който можете да намерите най-добрите оферти за Вашите нужди. В ChairPro се погрижихме да подготвим специални предложения за Black Friday и тази година. Тук ще ...