Добрият геймърски стол - ОТЛИТАНЕ в ново измерение

Добрият геймърски стол - ОТЛИТАНЕ в ново измерение

Какво отличава добрия геймърски стол от останалите и защо си заслужава да имате такъв?

 

Какво представлява добрият геймърски стол?

Прекарвате ли много време пред компютъра си? Независимо дали работите или играете, имате нужда от най-добрия стол, за да избегнете болките в гърба и други здравословни проблеми. Но какво представлява добрият игрален стол? Геймърският стол е специален стол за бюро, който ,за разлика от  обикновения стол, съчетава ергономичен дизайн с допълнителни функции, които отговарят на нуждите на любителите на електронните игри.

 

Преди всичко, благодарение на ергономичния си дизайн, той позволява да седите естествено и удобно, като същевременно осигурява правилна стойка на гърба. Това позволява по-дълго седене без умора и следователно повече фокус върху играта или работата. За някой, който седи по цял ден в седнало положение, било то в офиса или играейки игри, геймърският стол ще промени изцяло продуктивността и енергичността му.

 

Защо да инвестирате в добър геймърски стол?

Инвестирате много пари, за да получите най-добрия хардуер за игри, мишка, клавиатура, най-бързия компютър и други аксесоари за игри. Може би се питате защо да инвестирате в стол, който е само за седене? Или си казвате: „Добре съм, нямам проблеми с гърба си.“ Но проблемите с гърба се развиват бавно и в дългосрочен план и седенето на неподходящ стол ще окаже своето влияние на тялото Ви. Седенето дълго време в изкривена стойка води до напрежение, проблеми с гърба и други неприятни изживявания, но преди всичко това се отразява на Вашата производителност.

 

Пряко свързаните проблеми със седенето като напрегната шия, главоболие, схващане на раменете и дискомфорт в ръцете не са всички, които може да изпитате. Впоследствие  здравословните проблеми могат да включват нарушения на кръвообращението, причиняващи изтръпване на краката, или дори проблеми с храносмилателните и вътрешните органи.  Изборът на удобен стол, който да гарантира добра поза за сядане, е най-важното, ако прекарвате дълги часове на бюрото си.

 

Какво Ви препоръчваме?

Истински добрият геймърски стол не е просто стол – той е необходима част от живота на хората, които прекарват голяма част от ежедневието си пред компютърна. За съжаление, този начин на живот има последствия върху здравето, които могат да помрачат удоволствието от състезателния дух. Именно затова перфектният стол е толкова важен и ние имаме едно чудесно решение за Вас – Sitness RS Pro. Този уникален геймърски стол ще Ви накара да се пренесете изцяло в света на игрите, без да изпитвате болки от неправилно и неудобно седене.

 

За да Ви докажем колко добър е Sitness RS Pro, нека разгледаме неговите характеристики:

 

Ергономия и регулируемост

Що се отнася до избора на геймърски стол, не правете компромиси! В края на краищата нали не искате гърбът и шията ви да се схващат насред маратонските игрови сесии? Перфектният геймърски стол разполага с функции, които предотвратяват развитието на хронична болка. Така може просто да забравите за неприятните физически преживявания и да се наслаждавате на Вашето хоби.

 

Sitness RS Pro предлага опции за регулиране на стола към желаната поза на геймъра, като така се увеличава максимално неговият комфорт.

 

Ергономията е принципът на проектиране на продукти, специално създадени за подобряването на човешката физика и психика. При игралните столове, това означава проектиране на столове за подобряване на комфорта и поддържане на физическото здраве на хора, които стоят с часове на тях, като геймърите.

 

  • Регулируеми подлакътници

Подлакътниците са важни за почивка на ръцете и осигуряват релаксация на областта на шията по време на почивките. Подлакътниците трябва да бъдат регулируеми, за да бъдат оптимално адаптирани към седящия на стола.

 

Докато играете или работите, подлакътниците да се или да не се използват, в зависимост от това как човек предпочита да работи или да играе. Но в много случаи те могат да функционират като удължаване на повърхността на бюрото, като осигуряват опора на долната част на ръката и по този начин увеличават прецизното управление на мишката.

 

Добрите игрални столове са 4D регулируеми подлакътници, което означава, че те са не само регулируеми по височина, но и по техният ъгъл. Могат да се движат назад и напред, страничното им положение също е променливо.

 

  • Регулируема височина на седалката

Индивидуалните опции за настройка са предпоставка столът да бъде наистина ергономичен и да предложи на потребителя достатъчен комфорт дори след дълги периоди на седене. Това се извършва основно с функцията за регулируема височина на седалката, която не трябва да липсва на нито един игрален стол.

 

  • Регулируем подглавник

Възглавничките в областта на шията и долната част на гърба често са допълнителни функции, които имат качествените столове. Тези допълнителни подложки са предназначени да поемат натиск от шията и лумбалната зона, за да облекчат гръбначния стълб. Поддържащите елементи за шията и гърба могат да противодействат на кривата седнала стойка, като по този начин се избягват последващи проблеми с гърба.

 

Sitness RS Pro разполага с регулируемите подлакътници, подложка за лумбална опора и облегалка за глава и това са само част от функциите, на които може да се насладите и които помагат за поддържане на перфектна стойка и идеален комфорт.

 

Усещане като за спортна кола

Страстта към високите скорости на пътя и страстта към геймърството имат много общо - силните усещания. Именно това е концепцията на колекцията Sitness RS, базирана на интериорния дизайн на съвременните спортни автомобили.

Въртящи се столове, тапицирани отстрани, и изключителни движещи се седалки са внедрени в концепцията за истинско удоволствие към пътя за победата.

 

Активно движение

Освен комфорта от седенето, добрият геймърски стол трябва да осигурява такъв и от движението. Патентованата технология Sitness® гарантира 3D движение. Това подпомага заздравяването на мускулите на гърба, подобряване на циркулацията на кръвта, свобода на позициониране в пространството. Именно тези фактори са гарант за тонус, настроение и енергия, липса на изтръпване и умора.

 

Комфортна материя

Освен добри технически характеристики и атрактивен дизайн, всеки добър геймърски стол трябва и да е изработен от подходяща материя, която да не дразни кожата и да се поддържа лесно. Текстилът се почиства лесно с влажна кърпа и препарат, а освен това не задържа вируси и бактерии. Кожата, от друга страна, е по-претенциозна, но създаваща неподправено усещане за ценители. Sitness RS Pro е тапициран в еко кожа тип "Lotos" и предоставя прекрасно усещане за комфорт.

 

Ако и Вие искате да се сдобиете с този невероятен геймърски стол, вижте повече за него на страницата на ChairPro.

Прочети следващата

Перфектната гейминг стая

Перфектната гейминг стая

Според скорошно проучване на ЕЕDAR - кoмпaния зa изcлeдвaнe нa гeйм индycтpиятa, манията към видеоигрите не само не залязва, но и нараства. Според данните от миналата година, 67% oт населението в Щ...

Училище от вкъщи? Тенденция, която става все по-устойчива

Училище от вкъщи? Тенденция, която става все по-устойчива

Освен хоум офисa, в периода на социалната изолация, стана актуална и още една тенденция - училището от вкъщи. Oт началото на кризата с COVID-19 се наложи над 300 млн. деца по света да преминат към ...