Добрият геймърски стол - ОТЛИТАНЕ в ново измерение

Истински добрият геймърски стол не е просто стол - това е част от определен начин на живот, който съдържа часове пред компютъра. Това, за жалост, има и своите последствия, като най-често срещаните са болки във врата и кръста, които могат да помрачат удоволствието от състезателния дух. Но перфектният стол все пак съществува.

Усещане като за спортна кола

Високите скорости на пътя и страстта към геймърството имат много общо - силните усещания. Именно това е концепцията на колекцията Sitness RS, базирана на интериорния дизайн на съвременните спортни автомобили. Въртящи се столове, тапицирани отстрани и изключителни движещи се седалки са внедрени в концепцията за истинско удоволствие към пътя за победата.

Активно движение

Освен комфорта от седенето, добрият геймърски стол трябва да осигурява такъв и от движението. Патентованата технология Sitness® гарантира 3D движение. Това подпомага заздравяването на мускулите на гърба, подобряване на циркулацията на кръвта, свобода на позициониране в пространството. Именно тези фактори са гарант за тонус, настроение и енергия, липса на изтръпване и умора.

Комфортна материя

Освен добри технически характеристики и атрактивен дизайн, всеки добър геймърски стол трябва и да е изработен от подходяща материя, която да не дразни кожата и да се поддържа лесно. Текстилът се почиства лесно с влажна кърпа и препарат, а освен това не задържа вируси и бактерии. Кожата, от друга страна, е по-претенциозна, но създаваща неподправено усещане за ценители.