Добрата зона за почивка – гарант за ДОБРАТА социализация на екипа

Сплотеният екип, добрите взаимоотношения и приятната работна среда са част от основополагащите фактори зад успеха на всяка компания. Именно това е принцип, към който трябва да се придържат всички мениджъри, когато избират нов дизайн или преструктурират офиса. Защото колкото по-добре е обособено това пространство, колкото по-привлекателно ще е то. Ето и кои са най-важните елементи на такива зони:

Шумоизолация

Спокойната комуникация с членовете на екипа по време на почивката, е важна част от всяка зона за релакс. Доказано, шумът е един от най-честите и неприятни разсейващите фактори във всеки офис. Ако не разполагате с отделно помещение, най-лесен вариант са преградните панели. Освен че са лесни за монтиране и с модерна визия, те дават пълната свобода за обособяване на кътове по всяко време.

Удобна мека мебел

Освен ергономични столове и бюра, добрият офис се познава и по-подходящо подбраната мека мебел. Тя може да е диван, фотьойли, кресла. Ако изберете табуретки, това ще помогне бързо да „възвърнете“ правилната позиция на тялото си, докато релаксирате. Ако изберете дизайнерски решения, това без съмнение ще направи добро силно впечатление на всеки ваш клиент или партньор.

Да не забравяме кафето

Освен кът за релакс или игри, е важно да осигурите а вашите служители, функционално пространство за хранене или пиене на кафе, което обикновено е кухненски бокс. За да го направите по-интересен, използвайте бар столове, а ако има външна част – тематични сетове, които да кореспондират с дизайна на вашия офис. Правилната подредба на офиса е сигурен гарант за сплотяване на всеки екип, независимо от сферата