ChairPro Nexus - незаменимо удобство в офиса

ChairPro Nexus - незаменимо удобство в офиса

Изборът на подходящ ергономичен стол за офиса е от решаващо значение за здравето и комфорта на служителите. Обзавеждането се отразява и на продуктивността на екипа. ChairPro Nexus се превърна в абсолютен бестселър от ергономичната колекция дизайнерски столове на ChairPro. 


За кратко време той е признат от стотици доволни клиенти, които ни изпращат своите положителни отзиви. С какво този ергономичен стол печели потребителите и е един от най-търсените модели на ChairPro?


Ако все още не сте открили своя офис стол или искате да обзаведете офиса си и сте в търсене на най-удобния и съвременен модел, Ви насърчаваме да прочетете статията до край. Тук ще Ви разкрием защо си заслужава да се спрете на ChairPro Nexus.


Предимства на ChairPro Nexus


Перфектно съотношение между цена и качество

Без значение дали ви е необходим офис стол за вкъщи или модел, с който да обзаведете работните места в офиса, ChairPro Nexus e чудесен избор. Столът предлага изключителен комфорт и качество на добра цена - има всички функции на ергономичните столове от най-висок клас. 


Висока степен на адаптивност

Nexus e универсален модел. Той се адаптира към различен тип потребители. Когато седите на него, не само ще се чувствате по-удобно, а елегантният извит дизайн на облегалката ще насърчи изправената поза и ще стимулира правилното кръвообращение. 


Защита на тялото от увреждане  

Благодарение на ергономичните си функции, Nexus ще Ви помогне да откриете перфектните настройки, за да се чувства тялото Ви добре през целия работен ден. Въпреки че е сравнително нов модел, имаме много отзиви от потребители, които усещат значително подобрение на хронични болки, причинени от продължително ползване на неправилни офис столове.


Подходящ при всекидневно продължително седене

Nexus e изключително здрав и устойчив стол, на който може да разчитате. Той ще  предостави необходимата опора и комфорт, като по този начин няма да се чувствате уморени след часовете на работа в офиса. Ергономичният стол Nexus е много добра инвестиция, която със сигурност ще Ви се отплати. Още през първите няколко дни на ползване ще усетите разликата. 


Модерен и стилен дизайн

Nexus e с модерен и стилен дизайн, който се вписва чудесно както в домашна, така и в професионална обстановка. Подобрете вида на работното си място и усетете удоволствието да работите със съвременни решения за офиса. 


Множество функции 

Не на последно място ще се спрем на широкия набор от функции, които ергономичният стол Nexus притежава. Може да регулирате подглавника, лумбалната опора, височината и дълбочината на седалката според Вашето телосложение. Облегалката на стола е изработена от дишаща мрежа, която не позволява запарване, може да се регулира интуитивно и се застопорява в няколко позиции, за да намерите най-добрата си поза за работа или почивка. Седалката е изработена от специална адаптивна пяна, която предлага забележителен комфорт и прилягане. 


Ако все още се колебаете дали това е Вашият стол, то заповядайте в нашите шоуруми в Пловдив и София. Със сигурност ще бъдете впечатлени от начина, по който ще се чувствате, когато изпробвате ергономичния стол Nexus. Нашият екип Ви очаква, за да Ви обслужи с професионализъм и усмивка.

Прочети следващата

Защо и как да изберете ергономично бюро?

Защо и как да изберете ергономично бюро?

Предимствата на височинното бюро го превърнаха в изключително популярен продукт. Все повече компании го включват към обзавеждането на офисите си, за да осигурят здравословна, комфортна и модерна р...

Какво не знаете за стола, на който седите?

Какво не знаете за стола, на който седите?

Интересни факти за столовете Столовете са основно обзавеждане за всеки дом и офис. Ние седим на тях, понякога дори с часове, но какво всъщност знаем за тези мебели? Питали ли сте се къде и кога е ...