Бърза формула за ергономична и красива офис рецепция

Успехът на един офис може да зависи от много неща – от това къде точно се намира, на кой етаж е, колко ергономичен е дизайнът на офиса и какви са цветовете му. Но реалността е, че първото впечатление винаги е най-важно. Затова трябва да бъдем сигурни, че мястото, свързано с рецепцията, ще бъде най-представителното, където първо ще посрещнем клиенти, партньори и бъдещи служители.

Бърза подготовка

Трябва да преосмислите какви посетители бихте поканили на тази територия - дали рецепцията да бъде за изчакване от гости или ще се ползва и от служителите ви за отмора сред мека мебел.

Ако сте в IT сектора, заложете на по-футуристична визия, която допълнително да подсилва усещането за високи технологии в офиса. Пример можем да дадем с дивана Auros по дизайн на Стефано Сандора, който ще придаде характер на пространството и ще направи всяка стая запомняща се.

При креативна компания, рецепцията може да е в светли и дори ярки цветове, разчупени форми и добра светлина. Ако искате по-голямо канапе EKIN, има голям избор от цветове и материи, а при желание за малки кресла - Pablo Cross ще ви създава настроение всеки път като влезете в офиса.

За болнични рецепции натуралните цветове ще придадат усещане за спокойствие, а подходящи столове в чакалнята могат да намалят стреса на пациентите. Стол Frigya Wood притежава голям избор от дамаски и цветове, а дървените му крачета ще дадат още един допир с природата.

Нека не забравяме за необходимите ергономични столове за рецепциониста, които е наложително да са удобни и издръжливи - точно като ChairPro 1000HL, който освен, че е красив, е с три години гаранция.

Последен щрих, но не на последно място, е масичка за кафе - тя може да е нетипична - Kakoon , атрактивна - маса елипса или семпла, но необходима - маса Tre-di. Важното е да е здрава, да издържа на топлината на напитките и да не се цапа лесно.

Нека изкуството също присъства в това общо пространство – поставете например картини, съобразени с интериора.