Седни удобно през този Великден

Седни удобно през този Великден

Намалени ергономични продукти от ChairP за Великден.

 

През този Великден имате възможност да се възползвате от специална промоция на едни от най-предпочитаните ергономични решения на ChairPro, специално създадени, за да подобрят продуктивността, здравето и креативността на потребителите.

 

Офис и хоум офис

Ако се нуждаете от ново работно обзавеждане и сте решили да заложите на ергономични столове, без значение дали работите от офиса или от дома си, сега е изключително подходящ момент. Възползвайте се от 10% отстъпка от ChairPro на подбрани и доказани в качеството си ергономични офис столове, разполагащи с широк диапазон за регулиране на основните опорни точки на тялото.

 

Два от най-предпочитаните модела от нашите клиенти  предлагаме със специално намаление от 20%. ChairPro 10 е практично и икономично решение за обзавеждането на Вашия офис. Той разполага със средно висока облегалка с мрежа, функции за регулиране на подлакътниците и лумбалната опора. Устойчивостта и здравината на този модел го правят подходящ за дългосрочна и ежедневна употреба, което е водещо за офис обзавеждането.

ChairPro 1000 H e другият топ ергономичен стол, подходящ за обзавеждане на офиса или дома. Той, за разлика от ChairPro 10, разполага с висока извита мрежеста облегалка, следваща естествената S-образна форма на гърба, регулируем във височина подглавник. ChairPro 1000 H  има и допълнителни функции за регулиране, с които да се адаптира перфектно към тялото на всеки потребител.

 

Детски столове и бюра

Тъй като здравето на децата е приоритет за нас, имаме специално предложение за най-малките, които прекарват голяма част от времето си пред пред компютъра в писане на домашни или рисуване. Създайте най-добрите условия, в които учениците да се развиват и растат. Предимството на ергономичните детски мебели е, че те растат заедно с Вашето дете.

 

Подкрепете стойката на детето със стабилен и стилен ергономичен стол. Сред продуктите с намаление ще намерите модели с различни цветни и вдъхновяващи визии, а някои продукти, като MyPony Aquaclean например, са подходящи за използване и от възрастни.

 

За да допълните обзавеждането на ученика, можете да заложите и на качествено ергономично бюро, което лесно се регулира според нуждите. Моделът Mayer Junior разполага с изчистен дизайн, възможност за височинно регулиране и широк бял плот със заоблени ръбове. Mayer Profi 3 32W3 предлага всичко необходимо, за да се улесни максимално учебния процес. Той има централен подвижен плот, който може да се накланя в 5 позиции и два странични плота, предоставящи допълнително пространство. Освен това бюрото има голямо плъзгащо чекмедже, подходящо за съхраняване на ученически пособия и консумативи.

 

Ергономичен стол ChairPro Nexus

 

Възползвайте се от намалението на най-новия модел в серията на ChairPro – Nexus, който предлагаме в черен и бял дизайн. Той е изключително лесен за регулиране и разполага с висока дишаща облегалка и подглавник, предоставящи оптимална поза на тялото.  Благодарение на иновативната регулируема облегалка за глава може да сте спокойни, че повече няма да усетите болки във врата. Четириизмерните подлакътници следват естествената поза на ръцете и намаляват напрежението в горната част на тялото. Още една забележителна характеристика на Nexus e висококачествената тапицирана възглавница на седалката, която обгръща седалището, придава усещането за уникален комфорт, като в същото време позволява на тялото да диша.

 

Геймърси столове

 

Помислили сме и за геймърите, които се нуждаят от качествено и модерно ергономично решение, за да се насладят максимално на продължителните геймърски сесии. Sitness RS PRO е изцяло тапициран в устойчива еко кожа и е с вдъхновен от спортните луксозни автомобили дизайн. Подлакътниците му се регулират в 4 направления, а меката облегалка за глава осигурява адаптивна опора на врата. ErgoGame Pro е с атрактивен дизайн, съчетаващ комбинация от дишаща мрежа и еко кожа във винен цвят. Той е значително по-подвижен – подглавникът се регулира във височина, наклон и ъгъл, а подлакътниците могат да се настройват във височина, дълбочина, ширина и ъгъл. Иновативният синхронен механизъм позволява облегалката да се регулира само с натискането на няколко бутона, внедрени в подлакътниците.

 

Ергономичните мебели са най-добрата инвестиция, която може да си подарите през този Великден. Те ще променят изцяло начина, по който Вие и децата Ви се чувствате и се справяте с ежедневните задачи. Не пропускайте възможността да си осигурите незаменимият комфорт на тези ергономични столове и бюра на специална цена!

 

 

Прочети следващата

Защо да използвате ергономичен стол?

Защо да използвате ергономичен стол?

Научете защо ергономичните столове са това обзавеждане, от което не бива да се лишавате.   Голяма част от служителите в офиса или тези, които работят дистанционно, прекарват години, ползвайки неудо...

Кой ергономичен стол е най-добър

Кой ергономичен стол е най-добър

В тази статия ще представим едни от нашите най-добри предложения ергономични столове, които са гаранция за качество и комфорт.   Без значение дали работите в офис или в домашни условия, или се обуч...