Кой ергономичен стол е най-добър

В тази статия ще представим едни от нашите най-добри предложения ергономични столове, които са гаранция за качество и комфорт.

 

Без значение дали работите в офис или в домашни условия, или се обучавате дистанционно, когато прекарвате продължително време в статична седяща поза, столът, който ползвате е от съществено значение. Ергономичните офис столове са специално създадени, за да Ви предоставят необходимото удобство и комфорт, като напълно се адаптират към човешкото тяло, за да му осигурят изправена и стабилна стойка.

 

Проблемите, които съпътстват неправилното седене с часове, са все по-често срещани сред хората, работещи от офиса или от дома си. Добрият офис стол не само облекчава болките в гърба и кръста, но и допринася за по-добрата продуктивност и удобство по време на работа, обучение или игрови сесии.

 

Изборът на ергономичен офис стол е важен, тъй като това е дългосрочна инвестиция, която трябва да обмислите добре, преди да я осъществите. За да направите най-правилния избор за себе си, е редно да се осведомите за качествата и характеристиките на тези мебели.

 

В тази статия ще Ви представим едни от най-добрите предложения на ChairPro, за да се запознаете с отличаващите ги функции, и да прецените кой е подходящ за Вас.

 

Най-добрите ергономични столове

Това са едни от нашите най-търсени и специализирани за продължителна работа офис столове, с които може да обзаведете както офиса, така и дома си.

 

Ергономичен офис стол ErgoPro

 

ErgoPro е специализиран ергономичен стол с висока регулируема във височина облегалка и извит регулируем подглавник. Този модел е изключително подходящ за високи потребители, като предоставя необходимото удобство и поддръжка на гърба при продължителните часове на работа. За допълнителна опора и контрол столът разполага с възможност за регулиране на силата на натиск на облегалката.

 

Облегалката и седалката са изработени от устойчива и балансирано еластична мрежа, която позволява на тялото да диша и предотвратява прегряването.

 

Насладете се на големият набор от настройки и интелигентния механизъм за регулиране и фиксиране на желаната от Вас поза. Отпуснете се в релаксираща почиваща поза, винаги, когато пожелаете. Може да наклоните облегалката до 35%.

 

Това е изключително здрав и устойчив модел с товароносимост до 150кг. Столът е допълнително подкрепен от масивната рамка, изработена от полирана алуминиева сплав. Тя е елегантно извита и следва формата на стола, като така му придава стилен и красив вид. Дизайнът на ErgoPro е допълнен с регулируеми във височина, дълбочина и ъгъл в хоризонтала 3D подлакътници с меки и устойчиви на надраскване падове, на които удобно да разположите ръцете си.

 

ChaiPro предлага този уникален ергономичен стол и с висококачествена тапицирана седалка, предаваща усещане за мекота и адаптивност при седене.

 

Ергономичен стол ChairPro Nexus

 

Nexus e ефективно ергономично решение от ново поколение. Той е проектиран така, че да предложи усещане за комфорт и свобода на движението по време на работа. За любителите на ергономията, търсещи максимално подвижно и бюджетно решение за офис обзавеждането си, това е най-подходящият избор.

 

Усетете гъвкавостта и удобството, които са едни от най-впечатляващите качества на Nexus. Иновативният подглавник е изключително регулируем, като предоставя необходимата опора на главата в каквато и поза да сте решили да застанете. Управлявайте лесно и интуитивно дълбочината и височината на седалката, както и наклона на облегалката чрез интелигентните лостове. Лумбалната опора е лесно подвижна и под формата на гъба, нежно обгръщата гърба, но и същевременно осигуряваща стабилна опора.

 

Още една отличаваща характеристика на Nexus са четириизмерните подлакътници, които да настроите така, че да следват естествения ъгъл и извивка на ръцете при работа.

 

Насладете се на меката висококачествена тапицирана възглавница на седалката, която предлага максимален комфорт при седене, като в същото време тялото Ви продължава да диша и не прегрява.

 

Ергономичен офис стол ChairPro 1000 H

 

ChairPro 1000 H е базов модел ергономичен стол, притежаващ всички основни ергономични функции. Той е икономичен и практичен вариант за тези, които търсят ефективен и по-достъпен модел.

 

Той разполага с висока облегалка с извита форма и регулируема лумбална опора. Можете лесно и удобно да регулирате наклонът на облегалката на стола чрез автоматично настройващ се механизъм, позволяващ заключване в избраната от Вас поза.

 

Също така, столът разполага с 3D подлакътници, които могат да се настройват във височина, дълбочина и ъгъла на пада. Те са изработени от здрави пластмасови профили, които завършват с меки падове. Височината на седалката може лесно и интуитивно да бъде регулирана чрез газов амортисьор, който позволява натоварване до 120кг.

 

ChairPro 1000 H е изключително маневрен и стабилен здрав стол. Двойните 60-милиметрови колелца осигуряват лесно и плавно придвижване върху меки повърхности.

 

Качественият ергономичен стол е инвестиция, която ще се отплати многократно в дългосрочен план. Забравете за всички симптоми, съпътстващи неправилната и неудобна поза. Болките в гърба, врата и кръста, а също и схващанията, ще се превърнат в спомен.

 

Продуктите ни са гаранция за комфорт, усещане за свобода на движението и качество. Вижте и останалите модели ергономични столове, които предлагаме на страницата ни. Можете сами да се уверите в качеството на ергономичните ни мебели, като заповядате в шоурумите в София и Пловдив. Свържете се с нас и екипът ни от експерти по ергономия ще Ви помогне да направите най-правилния избор.