Кой ергономичен стол е най-добър

Кой ергономичен стол е най-добър

В тази статия ще представим едни от нашите най-добри предложения ергономични столове, които са гаранция за качество и комфорт.

 

Без значение дали работите в офис или в домашни условия, или се обучавате дистанционно, когато прекарвате продължително време в статична седяща поза, столът, който ползвате е от съществено значение. Ергономичните офис столове са специално създадени, за да Ви предоставят необходимото удобство и комфорт, като напълно се адаптират към човешкото тяло, за да му осигурят изправена и стабилна стойка.

 

Проблемите, които съпътстват неправилното седене с часове, са все по-често срещани сред хората, работещи от офиса или от дома си. Добрият офис стол не само облекчава болките в гърба и кръста, но и допринася за по-добрата продуктивност и удобство по време на работа, обучение или игрови сесии.

 

Изборът на ергономичен офис стол е важен, тъй като това е дългосрочна инвестиция, която трябва да обмислите добре, преди да я осъществите. За да направите най-правилния избор за себе си, е редно да се осведомите за качествата и характеристиките на тези мебели.

 

В тази статия ще Ви представим едни от най-добрите предложения на ChairPro, за да се запознаете с отличаващите ги функции, и да прецените кой е подходящ за Вас.

 

Най-добрите ергономични столове

Това са едни от нашите най-търсени и специализирани за продължителна работа офис столове, с които може да обзаведете както офиса, така и дома си.

 

Ергономичен офис стол ErgoPro

 

ErgoPro е специализиран ергономичен стол с висока регулируема във височина облегалка и извит регулируем подглавник. Този модел е изключително подходящ за високи потребители, като предоставя необходимото удобство и поддръжка на гърба при продължителните часове на работа. За допълнителна опора и контрол столът разполага с възможност за регулиране на силата на натиск на облегалката.

 

Облегалката и седалката са изработени от устойчива и балансирано еластична мрежа, която позволява на тялото да диша и предотвратява прегряването.

 

Насладете се на големият набор от настройки и интелигентния механизъм за регулиране и фиксиране на желаната от Вас поза. Отпуснете се в релаксираща почиваща поза, винаги, когато пожелаете. Може да наклоните облегалката до 35%.

 

Това е изключително здрав и устойчив модел с товароносимост до 150кг. Столът е допълнително подкрепен от масивната рамка, изработена от полирана алуминиева сплав. Тя е елегантно извита и следва формата на стола, като така му придава стилен и красив вид. Дизайнът на ErgoPro е допълнен с регулируеми във височина, дълбочина и ъгъл в хоризонтала 3D подлакътници с меки и устойчиви на надраскване падове, на които удобно да разположите ръцете си.

 

ChaiPro предлага този уникален ергономичен стол и с висококачествена тапицирана седалка, предаваща усещане за мекота и адаптивност при седене.

 

Ергономичен стол ChairPro Nexus

 

Nexus e ефективно ергономично решение от ново поколение. Той е проектиран така, че да предложи усещане за комфорт и свобода на движението по време на работа. За любителите на ергономията, търсещи максимално подвижно и бюджетно решение за офис обзавеждането си, това е най-подходящият избор.

 

Усетете гъвкавостта и удобството, които са едни от най-впечатляващите качества на Nexus. Иновативният подглавник е изключително регулируем, като предоставя необходимата опора на главата в каквато и поза да сте решили да застанете. Управлявайте лесно и интуитивно дълбочината и височината на седалката, както и наклона на облегалката чрез интелигентните лостове. Лумбалната опора е лесно подвижна и под формата на гъба, нежно обгръщата гърба, но и същевременно осигуряваща стабилна опора.

 

Още една отличаваща характеристика на Nexus са четириизмерните подлакътници, които да настроите така, че да следват естествения ъгъл и извивка на ръцете при работа.

 

Насладете се на меката висококачествена тапицирана възглавница на седалката, която предлага максимален комфорт при седене, като в същото време тялото Ви продължава да диша и не прегрява.

 

Ергономичен офис стол ChairPro 1000 H

 

ChairPro 1000 H е базов модел ергономичен стол, притежаващ всички основни ергономични функции. Той е икономичен и практичен вариант за тези, които търсят ефективен и по-достъпен модел.

 

Той разполага с висока облегалка с извита форма и регулируема лумбална опора. Можете лесно и удобно да регулирате наклонът на облегалката на стола чрез автоматично настройващ се механизъм, позволяващ заключване в избраната от Вас поза.

 

Също така, столът разполага с 3D подлакътници, които могат да се настройват във височина, дълбочина и ъгъла на пада. Те са изработени от здрави пластмасови профили, които завършват с меки падове. Височината на седалката може лесно и интуитивно да бъде регулирана чрез газов амортисьор, който позволява натоварване до 120кг.

 

ChairPro 1000 H е изключително маневрен и стабилен здрав стол. Двойните 60-милиметрови колелца осигуряват лесно и плавно придвижване върху меки повърхности.

 

Качественият ергономичен стол е инвестиция, която ще се отплати многократно в дългосрочен план. Забравете за всички симптоми, съпътстващи неправилната и неудобна поза. Болките в гърба, врата и кръста, а също и схващанията, ще се превърнат в спомен.

 

Продуктите ни са гаранция за комфорт, усещане за свобода на движението и качество. Вижте и останалите модели ергономични столове, които предлагаме на страницата ни. Можете сами да се уверите в качеството на ергономичните ни мебели, като заповядате в шоурумите в София и Пловдив. Свържете се с нас и екипът ни от експерти по ергономия ще Ви помогне да направите най-правилния избор.

Прочети следващата

Седни удобно през този Великден

Седни удобно през този Великден

Намалени ергономични продукти от ChairP за Великден.   През този Великден имате възможност да се възползвате от специална промоция на едни от най-предпочитаните ергономични решения на ChairPro, спе...

Как да настроим ергономичен стол

Как да настроим ергономичен стол

Научете как правилно да настройвате ергономичния си стол, за да сте сигурни, че тялото Ви заема оптимална поза при седене.   Ергономичните офис столове са все по-предпочитани пред обикновените, тъй...