За ChairPro - лидер в офис обзавеждането

Историята на ChairPro

ChairPro е създадена през 2012 г. от екип предприемачи, ръководен от Марк Бакаш, собственик и основател на Office 1 Superstores International, и Радостин Кирилов, управляващ директор. Двамата са с богат опит в търговията с офис мебели. Екипът вярва, че новата наука за ергономията и нейното обещание за повишаване на производителността и здравето на работещите в офиса предлагат големи потенциални възможности.

"Ергономията", науката за комфорта на тялото по време на работа, тогава все още e нова и малко позната в България. Трудно се намира информация за нея, да не говорим за това как да се избират офис столове, които да са ергономични и да намаляват стреса на тялото и болките в гърба от дългите часове седене на бюро.

Малкото известни ергономични столове, които се предлагат по това време, са твърде скъпи за широката общественост, което създава възможност за ChairPro да предложи свой индивидуален асортимент от ергономични столове и бюра, специално разработени с оглед нуждите на офис служителите, и продавани на достъпна цена.
Нашата мисия

В ChairPro Вашето здраве и комфорт по време на работа са наш основен приоритет. Ние сме посветени на това да Ви предоставим изключителен и богат асортимент от продукти, направени само и единствено от качествени материали, създадени да изглеждат страхотно, да подобрят Вашия комфорт, и все пак да Ви оставят с пари в джоба.
Нашата философия за дизайн

  • Простота и красота
  • Първокласно качество на изработката
  • Решаваме проблемите на нашите клиенти и обслужваме техните нужди

 


Защо да изберете ChairPro

Днес ChairPro е лидер на пазара с две от най-продаваните си колекции ергономични столове в средния и високия сегмент: ChairPro 1000 и ErgoPro. Ексклузивната дистрибуция на едни от най-емблематичните международни марки като HAG, Okamura и Dauphin, осигуряват богата възможност за избор във високия клас. Освен в ергономичните столове, ChairPro е пазарен иноватор и лидер в продажбата на бюра с регулируема височина, което е скорошно допълнение към портфейла от уникални артикули на марката.

ChairPro също така е изградил цялостен екип за обслужване на бизнес клиенти, които искат да създадат атрактивни и модерно изглеждащи нови офис пространства. Този екип включва известни интериорни дизайнери, експерти по ергономия и мениджъри на проекти.

2020 беше много динамична година за ChairPro. С поглед в бъдещето и оставайки верни на своя иновативен подход към бизнеса, представихме своя пакет от артикули и услуги по нов начин, използвайки най-съвременната, интуитивна и бързо развиваща се платформа за електронна търговия в света – Shopify. Открихме шоурум в Пловдив, за да сме близо физически до повече клиенти. Поверихме управлението на логистиката и доставките си на една от най-добрите компании в бранша в България, за да повишим нивото на ефективност, и да направим преживяването на клиентите ни най-позитивното на пазара.

ChairPro в цифри

20 000 +

доволни клиенти

200K

изпълнени проекти

1K

топ продукти

10+

години опит

Запознайте се с нашите специалисти по ергономия

Радостин Кирилов

Управител

Петя Тодорова

Корпоративни продажби

Николета Илиева

Мениджър активни продажби

Ангелина Франгова

Регионален мениджър Пловдив

Мнения на клиенти за нас

Научете какво споделят клиентите за нас

Изключително професионално отношение! Целият екип работи с внимание към клиента и те карат да се чувстваш специален. В магазина се предлага голяма гама продукти, с отлични цени и качеството. Пожелавам Ви много успехи!

Наташа Витанова

 

Страхотен екип, във възторг съм от отношението и професионализма на тези хора, както и от бързата обработка на документите. Столът се слобява бързо и лесно, стабилен е и удобен. Доволен съм и го препоръчвам!

Георги Илчев

 

Очарован съм безкрайно много от професионалистите, които работят в тази фирма. Бяха достатъчно любезни, за отрицателно време, да ми изпратят заявените от мен столове. Столовете също са на високо ниво. Със сигурност, ще работя с Вас отново.

Антон Йорданов

 

 

 

 

Създайте свое работно място

 

Открийте вдъхновяващи дизайни за Вашето ново работно място. Нашият отдаден екип е тук, за да Ви помогне и заедно да изберем подходящите офис мебели за вас!

Те ни се довериха