Партньори

Нашите партньори

Дългогодишното ни партньорство с най-утвърдените брандове в световен мащаб: Okamura, HAG, Wagner, Topstar, Leyform, Bejot, прави работата ни изключително удоволствие. Следвайки най-добрите практики и дизайни от света на ергономията, сме горди, че можем да принесем тази привилегия и на българския пазар.

 


От основаването си досега Okamura предоставя висококачествени продукти и услуги за офиси, образование, здравеопазване, научноизследователска и развойна дейност, търговски обекти и дистрибуторски центрове под мотото "Качеството се изплаща". Силата на Okamura се крие в обширните познания и технологичния опит в много области, които са в основата на създаването на комфортни пространства за клиентите по целия свят.

От концепцията до завършването, продуктите на Okamura са изпълнени с творчески дух. Дори най-малките детайли разширяват границите на конвенционалния дизайн, така че да създават нещо напълно ново и напълно уникално, отново и отново. Всичко това с крайната цел да развият работното място, създавайки по-продуктивна, по-креативна и по-щастлива среда.

 


Като хора ние сме създадени да се движим. HÅG проектира столове, които Ви помагат да бъдете по-здрави, по-активни и по-бодри, като позволяват безпроблемно движение на цялото Ви тяло, докато седите и работите. Резултатът е повече свобода, по-голям комфорт и по-добра продуктивност. 

HÅG произвеждат висококачествени столове, които са проектирани да издържат дълго. Начинът, по който столовете изглеждат, усещат се и въздействат, е на първо място в концепцията на компанията. Всички вътрешни части и външни детайли са стриктно обмислени. HÅG предлагат най-доброто в скандинавския дизайн.

Активното седене е в основата на HÅG. Всички техни столове са оборудвани с уникалната технология HÅG inBalance®. Тя позволява на цялото ви тяло да бъде в непрекъснато движение през цялото време, докато сте седнали.

 


Wagner e традиционна марка столове, която се фокусира върху благосъстоянието на хората. Факторът добро настроение за тях е съществен и това става ясно от видимия унисон на дизайна, движението и здравето в техните мебели. Чрез последователни изследвания и разработки те създават отличен патент.

Мебелите на Wagner са чудесно решение навсякъде, където хората имат високи изисквания към качеството на ежедневния си живот - от модерния офис и превъзходния дом до изтънчената гастрономия.

Основният приоритет за Wagner е да се противопоставят на застоялия начин на живот и травмите, произтичащи от това, и да повишат ефективността, като се грижи за благосъстоянието на хората. Според тях най-важният критерий при покупката на офис стол не е дали се движи, а как се движи!

 


Майкъл Вагнер създава първите си офис столове в малката фабрика за столове на баща си и през юни 1976 г. основава TOPSTAR GmbH заедно със съпругата си Кристин. По това време никой не е могъл да предвиди стремителния възход на компанията през следващите 20 години.

Заедно с тримата си синове и производствения мениджър Франц Гейл те оформят компанията като един от най-иновативните производители на седалки в бранша. Днес повече от 450 служители и любители на столовете разработват и произвеждат над един милион стола годишно в завода на компанията в Лангенуфнах, Южна Германия.

След 40 години изследвания те разработват патент, който кара потребителите да се движат, докато седят, и вече се използва в милиони офис столове.

Най-добрите дизайнери сега разработват за тях столове за почти всяко приложение и полагат основите на следващите поколения техни продукти.

 


Компанията е основана през 1970 г. с основна цел да разработва и произвежда работни столове и кресла за офиса, стифируеми столове и пейки за обществени места, дивани за чакални и стифируеми маси, като се започне от технологични и ергономични изследвания. Крайният резултат е най-съвременното седящо място по отношение на дизайна и функционалността, което се интегрира перфектно в офиса, обществената среда и местата за изчакване.

Leyform непрекъснато участва в проектирането и разработването на нови кожени фотьойли за офиса, стифиращи се столове за многофункционални помещения и за обществото, както и дивани за чакални, които са резултат от изследвания, насочени към оптимизиране на техниката и ергономичността на седалката с цел да се отговори на новите искания, идващи от света на офиса, обществото и чакалните.

 


Bejot e водещ производител на офис мебели и акустични решения в Полша. Те са семейна компания, която благодарение на идеята, ентусиазма и работата на целия екип се превърна от малък дърводелски цех в голям производител на офис мебели и акустични решения.

Компанията се характеризира с опит, съчетан с иновативен подход в областта на дизайна. За постигането на това работи професионален екип от полски и чуждестранни дизайнери.

Тясното сътрудничество с научни институции в областта на акустиката, биофилмирането и ергономията на работното място им помага да придобият уникално ноу-хау. Благодарение на придобитите знания компанията създава мебели, които са напълно ергономични и функционални.