Достигнете до златото с офис ергономия!

Качете се на подиума и подобрете офиса си с ергономичните мебели на шампионско ниво от ChairPro. Постигнете върховна производителност с нашите най-продавани столове, бюра, аксесоари и други!

Офертите ни за златен медал са валидни до 05.08.

Разгледайте продуктите ни за шампиони:

Достигнете върховно представяне

Бъдете офис шампион! Увеличете производителността в офиса с нашите най-продавани ергономични мебели. Напълно регулируеми, за да ви държат активни, като същевременно осигуряват опора и несравним комфорт. Не пропускайте отстъпките със златен медал.

Победете летните горещини с прохладна мрежа

Дишащата мрежа на облегалките допринася за допълнителен комфорт, като същевременно осигурява стабилна опора. Двупластова, мека и еластична, тя поддържа движенията на тялото ви, лесна е за почистване и ви предпазва от прегряване по време на дълги часове работа.

Преведете отбора си през финалната линия

Модерни, внимателно проектирани и конфортни мебели, които да издигнат всяка част от Вашия офис - от началото до края.

Негативни последици

Без подходящия стол рискувате не само ежедневен дискомфорт, но и дългосрочни здравословни проблеми като хронична болка в гърба и намален фокус.

Неблагоприятната работна среда може да потисне производителността и ефективността, което да Ви попречи да постигнете целите си и да преследвате мечтите си.

Позитивен развой

С правилния стол работното Ви пространство се превръща във Ваше убежище и оазис на творчеството, сред хаоса на света. Представете си, че завършвате работния си ден, чувствайки се също толкова заредени с енергия, колкото и в началото.

Тези столове не са просто част от Вашия офис - те са в основата на по-здравословен и по-жизнен работен живот.

Изключително доволен съм от стола,съдействието, бързата реакция и доставка! Буквално на следващия ден след поръчката получих стола. В безупречна опаковка. Столът се сглобява буквално за 10-15 мин. супер елементарно и лесно! Качеството е много добро и столът е наистина много удобен! Благодаря и на момичето което ми се обади за поръчката, предостави ми много полезна и изчерпателна информация за самия стол и ме насочи към правилния за мен избор!Определено не съжалявам за избора си и със сигурност бих се възползвал от услугите ви отново!

Христо Щерев

Изключително удобен, много здрав, без показани дефекти в продължение на три години. Седалката и облагалката изработени от мрежа са меки, удобни и изключително ефективни особено лятно време, когато не водят до запарване на тялото. Хоризонталното въртене на подлакътниците е предимство, но може би ще е по-добре, ако се помисли за заключване в определена позиция, което липсва към момента.Стола е изключително ергономичен и с възможност да се вдига на по-голяма височина от много други работни столове, което го прави изключително удобен за по-високи офис бюра.

Мая Иванова

Не се задоволявайте с по-малко, когато става въпрос за Вашите цели и благополучие.

Посетете нашия уебсайт или шоурум още днес, за да направите първата стъпка по пътя си към по-добър работен ден.

Пазарувайте сега

Предпочитате обаждане?

+0700 10 750

Нека да работим заедно

Всичко започва с безплатна консултация, в която ще разберем от какво се нуждаете.

Вие сте*

Колектив

Свържете се с нас и ще получите отговор до 2 работни дни.

Защо да работите с нас? 

  • Офис дизайн и планиране на пространството

  • Управление на проекта

  • Бърза и безплатна доставка

  • Отстъпки при покупки на едро и гъвкаво ценообразуване

  • Висококачествени и комфортни мебели

  • Доставка и инсталация на мебелите 

  • Най-добрата гаранция на пазара