Офис пространства, които вдъхновяват

Зарадвайте Вашите киенти с висококачествено оборудване, съчетаващо стил, функционалност и удобство, което отговаря на изискванията на днешната динамична работна среда.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Всеки трябва да се гордее с работното си място.

В днешния силно конкурентен свят хората прекарват повече време от всякога в седнало положение, работейки и преследвайки своите цели и мечти. Вашето офис пространство е мястото, където вършите работата си, за да печелите пари за Вас и Вашето семейство.

За съжаление повечето традиционни офис столове често са неудобни, карат потребителите да се чувстват уморени, фокусирани са изцяло върху дизайна, без мисъл за ергономия или са прекалено скъпи.

Ние в ChairPro разбираме всички Ваши нужди и притеснения.

Като доверен лидер, доставящ висококачествени ергономични и дизайнерски мебели в България повече от 11 години, ChairPro Ви предлага глобална мрежа от внимателно проверени големи и независими мебелни производители.

Партнирайки си с нас Вие ще получите достъп до огромна селекция от мебели с европейски дизайн и множество награди, които да отговарят на Вашия бюджет и визия.

Изключително професионално отношение! Целият екип работи с внимание към клиента и те карат да се чувстваш специален. В магазина се предлага голяма гама продукти, с отлични цени и качеството. Пожелавам Ви много успехи! Без колебание отново бих се обърнал към Вас!

Любомир Видев

Офис Мениджър, BRUW

Заменихме всички стари столове на служителите в нашия офис и сме много доволни от това решение. Столът е изключително удобен и ергономичен. Съотношението цена/качество е отлично.

Вили Кантарджиева

Ай Пи Ел България ООД

Как да станете наш партньор:

Нека се запознаем! Посетете ни на изложението Експомебел от 13 март. На него ще представим нашата нова колекция Optima Line, специално предназначена за дизайнери. Ще се радваме да се срещнем и опознаем! Зала 2 щанд А3.

Искате ли да научите повече за това как да станете партньор на ChairPro, без да посещавате Експомебел? Попълнете формата за контакт по-долу, за да организираме кратка среща с експерт на ChairPro и да получите отговори на всичките си въпроси.

Негативни последици

Без подходящия стол рискувате не само ежедневен дискомфорт, но и дългосрочни здравословни проблеми като хронична болка в гърба и намален фокус.

Неблагоприятната работна среда може да потисне производителността и ефективността, което да Ви попречи да постигнете целите си и да преследвате мечтите си.

Позитивен развой

С правилния стол работното Ви пространство се превръща във Ваше убежище и оазис на творчеството, сред хаоса на света. Представете си, че завършвате работния си ден, чувствайки се също толкова заредени с енергия, колкото и в началото.

Тези столове не са просто част от Вашия офис - те са в основата на по-здравословен и по-жизнен работен живот.

Предпочитате обаждане?

+0700 10 750

Нека да работим заедно

Всичко започва с безплатна консултация, в която ще разберем от какво се нуждаете.

Вие сте*

Колектив

Свържете се с нас и ще получите отговор до 2 работни дни.

Защо да работите с нас? 

  • Офис дизайн и планиране на пространството

  • Управление на проекта

  • Бърза и безплатна доставка

  • Отстъпки при покупки на едро и гъвкаво ценообразуване

  • Висококачествени и комфортни мебели

  • Доставка и инсталация на мебелите 

  • Най-добрата гаранция на пазара