ChairPro - вашият партньор в офис обзавеждането

Историята на ChairPro

ChairPro е създадена през 2012 г. от екип предприемачи, ръководен от Марк Бакаш, собственик и основател на Office 1 Superstores International, и Радостин Кирилов, управляващ директор. И двамата ръководители са с богат опит в търговията на дребно с офис мебели за потребители и фирми. Екипът вярва, че новата наука за ергономията и нейното обещание за повишаване на производителността и здравето на работещите в офиса предлагат големи потенциални възможности.

"Ергономията", науката за комфорта на тялото по време на работа, тогава все още беше нова в България. Трудно беше да се намери информация за нея, да не говорим за това как да се избират офис столове, които да са ергономични и да намаляват стреса на тялото и болките в гърба от дългите часове седене на бюро.

Малкото известни ергономични столове, които се предлагаха, бяха твърде скъпи за широката публика, което създаде възможност за ChairPro да предложи специален асортимент от ергономични столове и бюра, специално разработени с оглед на нуждите на офис служителите и продавани на достъпна цена.

 
Нашата мисия

В ChairPro вашето здраве и комфорт, по време на работа, е наш основен приоритет. Ние сме посветени на това, да ви предоставим изключителен и много богат асортимент от продукти, направени само и единствено от качествени материали, създадени да изглеждат страхотно, да подобрят вашия комфорт и все пак да ви оставят с пари в джоба.
Нашата философия за дизайн

  • Простота и красота
  • Първокласно качество на изработката
  • Решаваме проблемите на нашите клиенти и обслужваме техните нужди

 


Защо да изберете ChairPro

Днес ChairPro е лидер на пазара и предлага две от най-продаваните колекции ергономични столове, предназначени за средния и високия клас пазари: ChairPro 1000 и Ergo Pro, както и ексклузивна дистрибуция на известни международни марки като HAG, Okamura и Dauphin във високия клас. Освен това ChairPro е пазарен иноватор и лидер в продажбата на бюра с регулируема височина, което е скорошно допълнение към марката ChairPro.

ChairPro също така е изградил цялостен екип за обслужване на бизнес клиенти, които искат да създадат атрактивни и модерно изглеждащи нови офис пространства. Този екип включва вътрешни дизайнери, както и външни партньори в областта на дизайна, експерти по ергономията и мениджъри на клиенти.

2020 г. беше много динамична година за ChairPro. Тя представи нов съвременен уебсайт на Shopify - най-интуитивната за потребителите уеб платформа в света. Открихме шоурум в Пловдив и си партнирахме с най-добрата компания за логистика и доставка в България, за да осигурим най-ефективната система за доставка с цел да направим преживяването на клиентите на ChairPro най-доброто на пазара.

ChairPro в цифри

20 000 +

доволни клиенти

200K

изпълнени проекти

1K

топ продукти

10+

години опит

Запознайте се с нашите специалисти по ергономия

Радостин Кирилов

Управител

Петя Тодорова

Корпоративни продажби

Теодора Богданова

Експерт ключови клиенти

Ангелина Франгова

Регионален мениджър Пловдив

Мнения на клиенти за нас

Научете какво споделят клиентите за нас

Изключително професионално отношение! Целият екип работи с внимание към клиента и те карат да се чувстваш специален. В магазина се предлага голяма гама продукти, с отлични цени и качеството. Пожелавам Ви много успехи!

Наташа Витанова

 

Страхотен екип, във възторг съм от отношението и професионализма на тези хора, както и от бързата обработка на документите. Столът се слобява бързо и лесно, стабилен е и удобен. Доволен съм и го препоръчвам!

Георги Илчев

 

Очарован съм безкрайно много от професионалистите, които работят в тази фирма. Бяха достатъчно любезни, за отрицателно време, да ми изпратят заявените от мен столове. Столовете също са на високо ниво. Със сигурност, ще работя с Вас отново.

Антон Йорданов

 

 

 

 

Създайте свое работно място

 

Открийте вдъхновяващи дизайни за Вашето ново работно място. Нашият отдаден екип е тук, за да Ви помогне и заедно да изберем подходящите офис мебели за вас!

Те ни се довериха