Ергономични столове и здравословна среда

Виж повече +Виж по-малко -

Тук ще намерите ергономични столове от международни производители с прекрасен дизайн, превъзходно качество и притежаващи най-добрите характеристики, като например технологията Body Balance, която позволява 3D движение на седалката; inBalance® - седалка, която може да се накланя не само назад, но и напред; SL (Seat sliding mechanism) - възможността да променяте дълбочината на седалката и много други. Тези столове са предназначени най-вече за онези фирми, които освен за здравето на своите служители се грижат и за своя имидж.

Избери по цена

Артикули 1 до 21 от 122 общо

Задай Възходяща Посока
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 21 от 122 общо

Задай Възходяща Посока
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ергономичните столове са разработени с идеята да осигурят удобство на хората. Ние подбираме нашите офис столове, за да Ви осигурим най-доброто положение на тялото и удобство на работното място. Студентите и хората със свободни професии също трябва да се грижат за своето здраве, и ако изберете ергономичен офис стол сега, ще избегнете проблемите с гърба сега и в бъдеще. В САЩ и в някои европейски страни тези продукти са много разпространени и много фирми предпочитат да инвестират в такъв вид продукти, защото знаят, че в дългосрочен план си спестяват разходи за болнични и травми, както и намалена работоспособност на техните служители, които не се чувстват удобно на работното си място.
Различни изследвания показват важността на избора на подходящ офис стол и изпълнението на прости физически упражнения за намаляване на неподвижността през по-голямата част от деня. В днешно време повечето от нас прекарваме в седнало положение повече от 8 часа на ден. При това положение, ако не използваме ергономични столове, гърбът, гръбначните прешлени, шията и ставите се натоварват, което може да доведе до хронични болки и травми.

Едно от основните предимства на ергономичните столове e, че те могат да се регулират за всеки тип хора и телосложнение. Тези столове позволяват регулиране на подлакътниците, облегалката за гръб и за глава, височината на седалката в зависимост от структурата на всеки човек, като се постига правилното положение на тялото (при което Вашият гръб, рамене и шия изпитват най-малко натоварване при продължителен престой в седнало положение). Добре проектираният стол позволява заемане на равновесно положение. Покупката на ергономичен стол е едно добро начало, но трябва да се съчетае с правилно положение на тялото. За да имате максимална полза е необходимо да регулирате своя ергономичен офис стол така, че да отговаря на Вашите пропорции и да осигури максимален комфорт, като намали натоварването върху гърба и гръбначния стълб.

По-добре е да спестявате и накрая да купите стол с няколко функции, отколкото да купите обикновен стол. Ергономичните столове са малко по-скъпи от стандартните, но като се има предвид фактът, че прекарваме на тях повече от 10 часа на ден, и че подходящият стол ще ни помогне да избегнем схващания, болки и травми, това може да се окаже една наистина добра инвестиция. Ергономичният стол ще увеличи удоволствието от престоя на работното място, ще намали физическите увреждания, ще повиши работоспособността, от което, в крайна сметка, всички ще бъдат доволни.
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"