Ego Dent

Цитат от клиента:

Беше истинско удоволствие да работим с ChairPro! Екипът им имаше силното желание да ни помогне, да ни изслуша и да свърши страхотна работа, като същевременно имаше предвид нашите тесни времеви ограничения. Получихме страхотна подкрепа от тях при избора на мебели, където те ни предоставиха съвети и внесоха яснота, а след това бяха много организирани и точни, доставяха мостри и се увериха, че мебелите пристигат навреме. Без съмнение ще работним отново заедно!"

Как протече всичко

В ChairPro имаме много клиенти от различни индустрии, включително: медицински кабинети, ресторанти, болници, конферентни центрове, хотели и образователни заведения. За този проект наш клиент беше стоматологичен кабинет и лаборатория, който представи много уникални предизвикателства и имаше нужда от постоянна комуникация за намиране на правилните решения. В крайна сметка успяхме да обзаведем проекта с правилните хигиенични, ергономични и функционални мебели, за да позволим на екипа на зъботехническа лаборатория Ego Dent да върши работата си по най-добрия начин. За офис мебелите разчитахме в голяма степен на един от нашите партньори, HAG, добре познатият иновативен норвежки производител на офис мебели, чийто стол Capisco имаше перфектната форма и функция, необходими за медицински център като този.

Нашият процес на работа:

Още от самото начало ще Ви бъде назначен мениджър ключови клиенти, който ще наблюдава процеса по обзавеждане на офиса. Може да ни се обадите или да ни пишете, за да уговорим 30-минутна, безплатна консултация, през която ще изслушаме от какво се нуждаете и ще решим заедно как да стартираме планирането на бъдещото Ви работно място.

01

Дизайн и планиране на Вашия проект. 

02

Управление на проекта. 

03

Координиране на поръчките.

04

Доставка и сглобяване. 

05

Ремонт и гаранция.

Предпочитате обаждане?

+0700 10 750

Нека да работим заедно

Всичко започва с безплатна консултация, в която да разберем от какво се нуждаете.

Вие сте*

Колектив

Свържете се с нас и ще получите отговор до 2 работни дни.

Защо да изберете нас? 

  • Офис дизайн и планиране на пространството. 

  • Управление на проекта. 

  • Бърза и качествена доставка. 

  • Отстъпки за поръчки на едро и гъвкаво ценообразуване. 

  • Висококачествени и комфортни офис мебели. 

  • Доставка и монтаж. 

  • Най-устойчивата гаранция, предлагана на пазара.