История

Maro

Maro е полски производител на офис мебели, управляван от семейството на основателите си вече 30 години. Стремежът им е осигуряването на комфорт и внедряване на ергономични продукти в офис пространствата. Създаването на впечатляващи, функционални и иновативни офис решения, които са удобни и ефикасни, е основната им страст.

Слоган

“Ние сме семейна компания, която черпи своите ценности от семейните корени като уважение и грижа, както към бизнес партньори и служители, така и към околната среда.” 

За компанията

MARO силно ценят създаването на изящни и функционални мебели и това се превръща в търсене на нови решения, които превръщат концепциите в продукти на все по-високо ниво. Те се стараят постоянно да бъдат в крак с новите тенденции и непрекъснато подобряват мебелите си, така че крайният продукт да е издръжлив, ергономичен и с красив дизайн.

Най-високо качество

Производствената база на Maro гарантира най-високо качество и прецизност. Възползвайки се от многогодишния си опит и постоянните инвестиции в нови технологии, те са в състояние сами да проектират, изработват и доставят висококачествени мебелни решения, които да отговорят на очакванията и на най-взискателните клиенти. Качеството на техните мебели се основава на стотици изпитания и тестове, благодарение на които в Maro са сигурни, че продуктите им са на световно ниво. Сертификатите ISO 9001 и Geprüfte Sicherheit са доказателство за това.

С грижа за природата

MARO възприема устойчивото развитие като развитие, при което нуждите на настоящото поколение могат да бъдат задоволени, без да се намаляват възможностите на бъдещите поколения, както и уважението към природната среда, която ни заобикаля. Тяхната дейност се отличава с търсене на решения, които гарантират по-нататъшен растеж, но единствено с грижа за природните ресурси и социална отговорност.

Част от компаниите, които вече се довериха на Maro

Предпочитате обаждане?

+0700 10 750

Нека да работим заедно

Всичко започва с безплатна консултация, в която ще разберем от какво се нуждаете.

Вие сте*

Колектив

Свържете се с нас и ще получите отговор до 2 работни дни.

Защо да работите с нас? 

  • Офис дизайн и планиране на пространството

  • Управление на проекта

  • Бърза и безплатна доставка

  • Отстъпки при покупки на едро и гъвкаво ценообразуване

  • Висококачествени и комфортни мебели

  • Доставка и инсталация на мебелите 

  • Най-добрата гаранция на пазара