ChairPro Vendors

ChairPro си постави за цел да осигури на българските потребители голямо разнообразие от офис столове, директорски столове и столове за дом и заведение, така че всеки да може да намери своя СТОЛ при нас лесно и бързо. А за да гарантираме високото качество на продуктите, които предлагаме, ние работим само с утвърдени производители, доказали своите качества не само в Европа, но и в цял свят.
Ето и малко информация за производителите, които можете да намерите на сайта на ChairPro:

1. Dauphin – Един от водещите производители на немския пазар, с доказан принос в развитието на ергономични решения за офиса. Офис столовете на Dauphin се отличават не само с добър дизайн, но и с ергономичност и функционалност.
За да видите асортимента на Daphin, натиснете тук.

2. Topstar – Доказан немски производител, един от пионерите в разработването на офис столове с функция за 3D движение на седалката. Мотото на Topstar е, че всеки продукт трябва да бъде „вдъхновяващ“, „модерен“, но най-вече „надежден“.
За да видите асортимента на Topstar, натиснете тук.

3. NowyStyl – Един от утвърдените производители на българския пазар, предлагащ на своите клиенти голямо разнообразие от столове на достъпни цени. За да видите асортимента на NowyStyl,
натиснете тук.

4. HumanScale – Компанията HumanScale е американски производител, лидер в сферата на ергономичните иновации. При създаването на своите продукти HumanScale се ръководи от принципа, че „По-простото е по-добро“, т.е те са лесни за употреба, функционални, ергономични и не на последно място с красив дизайн.
За да видите асортимента на HumanScale, натиснете тук.

5. Leyform - Италиански производител, който разработва продуктите си с цел да бъдат максимално комфортни и същевременно със стилен дизайн. Компанията печели доверието на потребителите благодарение на отличните технически и ергономични характеристики на своите столове.
За да видите асортимента на Leyform , натиснете тук.


6. Antares - Чешки производител, който в последните години е една от най-предпочитаните antares марки, когато става въпрос за офис столове. Продуктовата гама на Antares се отличава с голямо разнообразие от цветове, дамаски, механизми и възможност за индивидуално конфигуриране на всички останали опции. По този начин Вие можете да се сдобиете със стол, какъвто никой друг не притежава.
За да видите асортимента на Antares , натиснете тук.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"