СНИМКА НА 10-ТЕ СТОЛА

Имаме удоволствието да Ви представим топ 10 на най-предпочитаните ергономични столове в глобален аспект. Всички са налични от Chairpro в определена конфигурация за бърза доставка. Могат да бъдат и специално конфигурирани за Вашите персонални нужди:

ЕРГОНОМИЧЕН ОФИС СТОЛ ERGOHUMAN MESH

Столът Ergohumane ...

Виж Ergohuman

5 stars

Оценка: 5 от 5

 

ЕРГОНОМИЧЕН СТОЛ COMFORTO ZODY 8903

Текст Текст Текст

Виж Zody

5 stars

Оценка: 5 от 5

 

Офис стол Diffrient World

Diffrient World е първият и невероятен опит на Humanscale за стол, изработен изцяло от меш. Дизайнерът Niels Diffrient иска да създаде най-минималистичния, многофункционален работен стол, създаван някога. С иновативната си три-панелна мрежеста облегалка, която осигурява персонализирана опора на гърба и в частност на лумбалната зона и заедно с олекотената си рамка, Diffrient World е, като всички продукти на Humanscale, семпъл, красив и функционален. Дизайнът елиминира нуждата от традиционните механизми, използвани във всички други столове, като вместо това се залага на законите на физиката и теглото на седящия, за да му се предложи перфектното изживяване при седене и облягане. И всичко това без да е нужно да настройвате ръчно каквото и да е, понеже той разполага с автоматична настройка, която се нагажда спрямо Вашите движения и начин на седене.

Виж Diffrient World

5 stars

Оценка: 5 от 5

 

Ергономичен стол Mirra 2

Невероятно красивият офис стол Mirra 2 от Herman Miller разполага със стилен дизайн и дишаща материя тип мрежа като своя събрат Aeron. Той е проектиран за постоянно използване, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 12 месеца в годината. Той е многофункционален и има свой уникален облик.

Всъщност отличителният му дизайн е един от водещите фактори при много от доволните клиенти, избрали да закупят Mirra 2. Както един наш клиент ни написа преди време: “Mirra 2 е един изключителен стол от висок клас. Има всички удобства, които търсите в един офис стол, както и предлага подкрепата, от която има нужда гърба Ви. В същото време е на малко по-ниска цена от Aeron.”

Виж Mirra 2

5 stars

Оценка: 5 от 5

 

Ергономичен стол Comforto Zody 8903

За красивия дизайн на офис стола Comforto Zody 8903, Haworth се обръщат към германското дизайн студио Ito Design, а за ергономичността му се съсредоточават върху науката зад стола, особено системата за асиметрична настройка на лумбалната зона, проектирана съвместно с Института за човешки постижения в университета в Мичиган (WMU). При тази PAL™ система чрез просто завъртане напред, лумбалната област получава индивидуална подкрепа на долната част на гърба, която може да се регулира асиметрично, ако пожелаете. Освен това пасивната подкрепа на таза го повдига, като по този начин оптимизира стойката на тялото Ви. А 3-точковият синхронен механизъм позволява автоматична индивидуална настройка на стола спрямо теглото на всеки седящ. Освен това в комбинация с 4D подлакътниците, ръцете и раменете Ви са свободни и се избягва напрежението и умората в тях.

Виж Zody 89

5 stars

Оценка: 5 от 5

 

Ергономичен стол Capisco 8106

Ако си падате по иновациите, Capisco от HAG е офис столът за Вас. Няма да намерите друг стол толкова добре пригоден за работни повърхности на различни височини или за бюра, регулиращи се по височина. На Capiscoможете да седите еднакво удобно, както гледайки напред, така и когато се обърнете настрани. Capisco следва тялото Ви, което Ви позволява да се съсредоточите върху работата си, докато тялото Ви просто снабдява нуждите на мускулите. За разлика от други столове, тук Вие се движите, без дори да мислите за това.

През годините Capisco е получил множество награди за уникалните си качества и характерен дизайн. Той също така е един от пионерите що се отнася до екологично чист дизайн. Седалката му, която наподобява седло за конна езда, е направена от рециклирани брони на автомобили и пластмасови опаковки.

Виж Capisco

5 stars

Оценка: 5 от 5

 

Ергономичен стол Comforto Zody System

Идеята зад разработването на работния стол Comforto Zody 8963 от Haworth, е била да надхвърля всичко, което е разработено до момента по отношение на ергономия, технология и творчество. Благодарение на своята иновация, столът Comforto Zody 8963 се характеризира с уникални характеристики, които осигуряват на потребителя осезаемо по-добро качество на живот – PAL™ системата за асиметрична настройка на лумбалната зона, 4D подлакътници, пасивна подкрепа на таза, регулиране на дълбочината и наклона на седалката и др.. Всичко посочено при Comforto Zody Executive 8903 е валидно и тук с тази разлика, че Comforto Zody 8963 е работен стол, докато неговият събрат е мениджърски стол с по-висока облегалка и наличието на подглавник.

Виж Zody Task

5 stars

Оценка: 5 от 5

 

Ергономичен стол Comforto 5965

Когато Ви очаква дълъг ден в офиса, качеството на Вашия стол може повлияе сериозно върху качеството на Вашата работа. Haworth продължават да поставят рекорди в областта на комфорта и ергономията с новата си серия столове Comforto 59.  Идеален пример за това е механизмът за автоматично регулиране на теглото, т.е. столът автоматично се адаптира към всеки човек спрямо неговото тегло. След като човек седне, тежестта му се прехвърля към облегалката, която осигурява перфектното противодействие за един балансиран и динамичен комфорт при седене.

Седалката разполага с отделни настройки, които могат да бъдат настроени за нуждите на всеки отделен потребител. А всички контроли на стола са интегрирани в рамката на седалката и техния изчистен дизайн прави използването им лесно като детска игра.

Чистите и прости линии на Comforto 59, заедно с асиметричната настройката на лумбалната зона, 4D подлакътниците и системата за атоматично регулиране на стола спрямо теглото на седящия, допринасят за не просто стандартно седене, а за едно удобно и ненатоварващо такова.

Виж Comforto 59

5 stars

Оценка: 5 от 5

 

Офис стол Lordo

Lordo от Dauphin разполага с модерен синхронен механизъм, който работи заедно с облегалката от фина еластична мрежа, за да Ви достави изключително удобство при седене.

Облегалката от меш е съставена само от един слой и е закрепена директно към рамката. Това резултира в лек пружиниращ ефект, което прави Lordo един от най-удобните столове, на които може да седнете някога.

Заедно с това дълбочината на седалката, както и височината на облегалка и подлакътниците могат да се регулират индивидуално с до 10 см.

Виж Lordo

5 stars

Оценка: 5 от 5

 

Ергономичен стол Quarterback

Елегантният Quarterback от Sedus е въртящ се офис стол, който обещава предостатъчно място, за да Ви настани удобно и да Ви позволи да работите продуктивно часове наред. С особено висока облегалка от дишаща материя, Quarterback осигурява солидна подкрепа на гърба, независимо дали работите изправени или леко полегнали.

Но това не е всичко, което впечатлява от пръв поглед - със своя динамичен дизайн и силует и множество опции за цвят, той ще пасне на всеки офис. Стол, пълен с характер, на който можете да се доверите.

Виж Quarterback

5 stars

Оценка: 5 от 5

В ChairPro ще откриете едни от най-популярните и харесвани офис столове в света. Те са известни не само защото са красиви и имат запомнящ се дизайн, а най-вече защото са ергономични и с много възможности за персонализирана настройка, което ги прави изключително удобни.

Вижте целия списък с топ 10 най-продавани столове в света

 
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"