Вашето мнение за нас


Здравейте! Много Ви благодаря за вниманието и коректното отношение! С удоволствие отново ще бъда Ваш клиент!

Таня Александрова

"ПРИМА СТАНДАРТ" ЕООД

Коректен магазин отнасящ се отговорно и с уважение към клиентите си. Това особено си пролича в случая на рекламация, който имах заради фабричен дефект на стола - откликнаха любезно и без "мрънкане", като замениха дефектната част. Благодаря.

Любчо

Детския Стол Open Art Junior-лилав вече е при нас... страхотен е! Точно това, което търсихме за нашата 4-годишна дъщеричка. Столът е с много добра лумбална опора, която идеално подпира крехкото детско кръстче. Искам да изкажа и специална благодарност на Петя Тодорова от екипа на ChairPro за помощта, която ни оказа.

Николай Христов, София

Днес за втори път правя поръчка от Вас. От една година ползвам вашите офис столове, от които съм изключително доволна. Нямат никаква промяна - здрави, красиви и на добра цена. При първата ми поръчка нямам никаква забележка. Всичко беше на изключително професионално ниво. От служителя, който ми даде консултация, във връзка с продукта, съотношението цена-качество, до експресната доставка. С удоволствие и без да се замисля отново ще бъда Ваш клиент и ще ви препоръчам на мои близки и познати. Благодаря ви за коректното отношение към нас, като клиенти. Искам персонално да изразя благодарностите си към член на вашия екип - Радостин, който беше мой консултант, при избора ми на втората ми поръчка. Благодаря ви за професионалното и човешко отношение. Смятам, че съм доста труден клиент но вие сте просто ПЕРФЕКТНИ !!!!!!!! Няма да ви пожелавам успешен бизнес, защото той със сигурност е и ще бъде такъв.

Величка Цветанова

ВИЛИАНА

Здравейте! Искам да Ви призная честно, че ни доставихте голяма радост, не искам да се оправдавам, но имах много задължения покрай празника на мама. Когато ги получихме, даже децата се зарадваха и всички се изредиха да сядат беше цяла еуфория. Наистина се радвам, че в нашата бедна родина се намират такива добри хора, които допринасят с делата си радост на хората. Благодаря на цялата ваша фирма и ви поздравяваме с празника на жената. С уважение, г-жа Башаева

Андриана Башаева, Тополовград

Благодаря Ви много за вниманието и за активното съдействие. Аз съм човек, който изключително много цени този тип отношение. Искрено ви благодаря за всичко и бъдете сигурни, че ще имате моите препоръки!

Байнова, София

Здравейте, Столовете са се получили чудесни. Благодаря Ви за коректното отношение и за подаръка. :)

Ива Дамянова, Варна

Страхотни сте, благодаря!

Юлияна Мерджанова

Благодаря Ви за бързата реакция на питането ми и за лоялността !

Камелия Грозева

Благодаря за бързата реакция!

Кирил Гитев

Днес получих стола, супер е! Благодаря! Получих и възглавничката. Много благодаря за коректността!

Кристиян Узунчев, Казанлък

Искрено благодаря за съдействието!

Любомира Райчинова

Благодаря за информацията относно стола - изцяло в бяло и със зелена дамаска, и за снимката. Столът ми харесва и идеално ни устройва!

Мартина Тодорова, София

Здравейте! Останах приятно изненадана, когато куриерът дойде на следващия ден! Благодаря Ви!

Петя Турлакова, Бургас

Здравейте! Благодаря Ви, за проявеното разбиране по създалия се проблем със стола. Радвам се, че същият ще бъде разрешен. Извинявам се, ако съм Ви създал неудобство. Поздрави! Искам да Ви съобщя, че всичко е наред. Благодаря Ви за коректното отношение! Желая Ви успешен бизнес! Поздрави!

Георги Попов, Троян

Здравейте, получих си амортисьора преди няколко дни и всичко е наред, поставих го и работи идеално, много съм доволен! Поздрави и благодаря още веднъж!

Атанас Илиев, София

Благодаря Ви за учтивото отношение!

Константин Костадинов, Балчик

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"