Детски столове и бюра

В този раздел ще намерите нашата колекция ергономични и цветни столове, разработени специално за най-малките. Основното предимство на детските столове е, че могат да бъдат адаптирани към растежа на децата и столът “расте с тях”, с което винаги да постига оптимална височина.
Детските столове от ChairPro могат да се използват в продължение на години и когато Вашите по-големи деца пораснат, столовете могат да се използват от по-малките, защото са с изключително качество.

7 брой/я

Задай Низходяща Посока

 • Детски стол High School

  Детски стол High School

  225,00 лв.

  Редовна цена: 250,00 лв.

  с ДДС
  Време за доставка: 30 работни дни
 • Детски стол Open Art Junior

  Детски стол Open Art Junior

  297,00 лв.

  Редовна цена: 330,00 лв.

  с ДДС
  Време за доставка: 30 работни дни
 • Детски стол Titan Junior

  Детски стол Titan Junior

  328,00 лв.

  Редовна цена: 365,00 лв.

  с ДДС
  Време за доставка: 30 работни дни
 • Детски ергономичен стол Smarty – син

  Детски ергономичен стол Smarty – син

  428,40 лв.

  Редовна цена: 476,00 лв.

  с ДДС
  Време за доставка: 25 работни дни
 • Детски ергономичен стол Smarty – розов

  Детски ергономичен стол Smarty – розов

  428,40 лв.

  Редовна цена: 476,00 лв.

  с ДДС
  Време за доставка: На склад
 • Детски стол ACTIKID A2 Aquaclean

  Детски стол ACTIKID A2 Aquaclean

  440,00 лв.

  Редовна цена: 489,00 лв.

  с ДДС
  Време за доставка: На склад
 • Детски стол ACTIKID A3 Aquaclean

  Детски стол ACTIKID A3 Aquaclean

  476,00 лв.

  Редовна цена: 529,00 лв.

  с ДДС
  Време за доставка: На склад

7 брой/я

Задай Низходяща Посока

ChairPro предлага серии столове, като Natura и Zoom, които, със своето оформление подхождат и на подрастващи и студенти. В нашия онлайн магазин ще намерите също така разнообразие от изключително леки и практични пуф кресла. Напълно безопасни и без остри ръбове, те са подходящи за деца и възрастни. Това са много удобни кресла, които приемат формата на тялото и които човек може да използва за почивка, за четене на книга или за да гледа телевизия. Покрити с качествена материя и с пълнеж от полистиролови топчета, те се предлагат в два размера – малки и големи, и в богата цветова гама.
Какъв трябва да е детският стол? Децата сядат на стол, за да учат или за да си напишат домашните, за да четат, играят или за да използват компютъра, още от съвсем малки. Затова е много важно тези столове да отговарят на редица изисквания: Да бъдат проектирани така, че тялото да заеме правилно положение, да може да се регулира височината на седалката в зависимост от ръста на детето и, разбира се, да са удобни и атрактивни за тях! Тези столове трябва да “растат” заедно с нашите деца и да се превърнат в учебни столове, когато те пораснат. Важно е освен регулирането на височината на седалката да може да се регулира и облегалката. Децата растат и столът трябва да бъде с тях в продължение на много години. Ако в допълнение изберете и подходяща маса, ще си спестите много главоболия, болки в гърба и, разбира се, много пари. Как да изберем стол за нашето дете: Столът трябва да се върти и да е съобразен с масата. За да определите каква е оптималната височина на седалката, можете да използвате следния “трик”: Краката трябва да са сгънати под ъгъл от 90 градуса, т.е., краката, коленете и бедрата трябва да са под прав ъгъл. Не бива да забравяме, че и лактите трябва да са сгънати под ъгъл от 90 градуса. Много е важно столът да бъде добре регулиран, защото така ще избегнем бъдещи проблеми с гърба на нашето дете. В ChairPro мислим и за най-малките вкъщи, затова Ви предлагаме голямо разнообразие от детски учебни столове, всичките с облегалка, много удобни, с колелца, ергономични и с омекотена седалка. Можете да изберете стол със или без подлакътници и с най-различни тапицерии, така че да се спрете на стола, който най-много им харесва.
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"