Столове за дом и заведение

Виж повече +Виж по-малко -
Кетъринг маси и столове Кетъринг маси
и столове
Кухненски и трапезни столове Кухненски и
трапезни столове
Бар столове Бар столовеСтолове за заведениеСтолове за заведениеКресла и фотьойлиКресла и фотьойлиДетски столове и бюраДетски столове
и бюра

ChairPro предлага голямо разнообразие столове за Вашия дом и ресторант. Тук ще намерите различни видове табуретки, бар столове, от материи, имитиращи ратан и кожа, от кожа, тапицерии от плат и пластмаса. Всички те се предлагат в различни цветове и са подходящи за различни видове помещения.

Нашите продукти са подходящи за най-различни случаи, защото са универсални и се вписват добре в почти всички интериори. Това ги прави подходящи дори за много малки помещения. Бар столовете са с подходяща за Вашата трапезария форма, като я правят модерна и функционална.

Нашите столове, кресла и табуретки подхождат на интериора дори на най-луксозните ресторанти и кафенета. В ChairPro ще намерите много модели модерни столове с чисти линии и подходящ за Вашия дизайн. Освен това, всички столове за трапезария се предлагат в почти неограничена гама от цветове и материали. Тяхната конструкция е здрава и са изпълнени така, че да издържат на времето без износване.

Нашите продукти за барове и кафенета, подбрани по концепция и изпълнение, внасят елегантност, свежест, оригиналност. Тези важни качества, които подчертават Вашия стил и марка, които въздействат на сетивата, и които ще дадат възможност на Вашите клиенти да се насладят не само на чашата вино, закуската или ястието, а и на обстановката, в която се намират. Благодарение на качеството на нашите продукти и на нашите специалисти по вътрешен дизайн и маркетинг, ние Ви предлагаме богата гама продукти, с които да оформите интериора с Ваш индивидуален стил и да подобрите външния вид на желаното пространство. 

 

Артикули 1 до 21 от 207 общо

Задай Низходяща Посока
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 21 от 207 общо

Задай Низходяща Посока
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"