Начини на плащане
 

Поръчаните продукти от онлайн магазина на ChairPro можете заплатите по няколко начина:

 

  • Наложен платеж

При избор на този метод на плащане, сумата по Вашата поръчка ще заплатите директно на куриера при получаване на доставката.

В случай, че избраните от Клиента продукти са на стойност над 1 000 лв. с ДДС или са с доставка от 15 или повече работни дни, е необходимо предварително заплащане на цялата сума чрез един от другите методи за плащане. 

 

  • EasyPay 

Можете да платите своята поръчка в брой на касите на Easypay (Изипей АД) и техните партньори в цялата страна. Easypay e национална система за парични преводи с над 2 200 каси в цялата страна.

Когато направите поръчка с метод на плащане Easypay, Вие ще получите автоматично генериран 10 цифрен код, който трябва да посочите при плащането на касите на Easypay.  Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay можете да намерите тук

 

  • ePay.bg     

Ако притежавате регистрация в платформата Epay.bg, можете да платите своята поръчка чрез нея. При избор на този метод на плащане, ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола, и да потвърдите плащането, след което ще бъдете върнати в страницата на ChairPro. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от Epay.bg.

 

  • PayPal     

Ако притежавате дебитна или кредитна карта, можете да платите своята поръчка и през системата на PayPal.com. При избор на този метод, ще бъдете прехвърлени към страницата на Paypal.com, където трябва да въведете потребителското си име (имейл адрес) и парола, и да потвърдите плащането, след което ще бъдете прехвърлени отново в страницата на ChairPro. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal.

 

  • Онлайн плащане с дебитни и кредитни карти      

Ако нямате профил в Epay или Paypal и все пак желаете да платите своята поръчка онлайн, можете да го направите чрез системата за онлайн разплащания (Виртуален POS терминал) на уебсайта ни. За целта е необходимо да притежавате една от следните видове дебитни или кредитни карти, поддържащи онлайн разплащания: MasterCard, Maestro, VisaVisa Electron, Борика и Mobb. При избор на този метод на плащане, ще бъдете прехвърлени към страницата на виртуалния терминал на сайта на Борика, където е необходимо да въведете данните на картата, с която желаете да платите. След извършване на плащането, ще бъдете прехвърлени отново в страницата на ChairPro. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от виртуалния терминал.

 

  • Банков превод   

При избор на този метод  е необходимо да извършите банков превод към сметката на ChairPro. При извършване на поръчка, ще получите имейл с банковите данни на ChairPro. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

 

  • B-Pay    

Услугата B-Pay осигурява възможност от банкомат да се плащат сметки и да се внасят суми авансово в полза на широк кръг търговски организации, общини, данъчни подразделения и митнически бюра.

Когато направите поръчка с метод на плащане B-Pay, ще получите автоматично генериран 10 цифрен код. Запишете си този код и отидете на банкомат за да направите плащането. Не всички банкомати поддържат услугата B-Pay, затова потърсете банкомат от списъка с банкомати, от които е възможно да се извърши плащане: виж списъка тук. От главното меню на банкомата последователно се избира: Други услуги > B-Pay. Въведете номер на търговеца 60000 на следващата стъпка. Накрая въведете 10 цифрения код и потвърдете плащането. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от B-Pay.

 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"