Начини на плащане
 

Поръчаните продукти от ChairPro.bg можете заплатите по един от следните няколко начина:

 

  • Наложен платеж

При избор на този метод на плащане, сумата по Вашата поръчка ще заплатите директно на куриера при получаване на доставката. Моля, имайте предвид, че куриерът приема единствено плащане в брой и няма ПОС терминал за плащане с карта. Опцията наложен платеж не важи за продукти, които са със срок за изработка! =

В случай, че избраните от Клиента продукти са на стойност над 1 000 лв. с ДДС или стоките не са налични на склад, а се заявяват за изработка специално за нуждите на конкретния клиент, плащането се извършва само чрез един от останалите посочени методи на плащане.

 

  • Онлайн плащане с дебитни и кредитни карти      

Можете да заплатите поръчаните продукти чрез системата за онлайн разплащания (виртуален POS терминал) на уебсайта ни. За целта е необходимо да притежавате една от следните видове дебитни или кредитни карти, поддържащи онлайн разплащания: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron или Borika (издадени от която и да е Българска банка). При избор на този метод на плащане, ще бъдете прехвърлени към страницата на виртуалния терминал на сайта на "Борика" - www.borica.bg, където е необходимо да въведете данните на картата, с която желаете да платите. След извършване на плащането, ще бъдете прехвърлени отново в страницата на ChairPro.

 

  • ePay.bg     

Ако притежавате регистрация в платформата Epay.bg, можете да платите своята поръчка чрез нея. При избор на този метод на плащане, ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола, и да потвърдите плащането, след което ще бъдете върнати в страницата на ChairPro.

 

  • Банков превод   

При избор на този метод  е необходимо да извършите банков превод към сметката на ChairPro. При извършване на поръчка, ще получите имейл с банковите данни на ChairPro. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

 

  • PayPal     

Ако притежавате дебитна или кредитна карта, можете да платите своята поръчка и през системата на PayPal.com. При избор на този метод, ще бъдете прехвърлени към страницата на Paypal.com, където трябва да въведете потребителското си име (имейл адрес) и парола, и да потвърдите плащането, след което ще бъдете прехвърлени отново в страницата на ChairPro. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal.

 

  • Плащане на каса в шоурум - в брой или с кредитна / дебитна карта

Можете да посетите нашият шоурум на адрес: гр.София, бул. Цариградско шосе 149, където освен да тествате някой от близо стоте изложени модела, имате възможност да заплатите Вашата поръчка на място. Плащане може да се направи както в брой, така и чрез дебитна или кредитна карта.

 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"