Доставка до цяла България ● 30 дни възможност за връщане ● До 10 години гаранция

Ергономия + Дизайн

В ChairPro вашето здраве и комфорт, докато работите, е наш основен приоритет. ChairPro свързва хората с тяхната работа, техния живот, техния свят!

Мисия

В ChairPro вашето здраве и комфорт, по време на работа, е наш основен приоритет. Ние сме посветени на това, да ви предоставим изключителен и много богат асортимент от продукти, направени само и единствено от качествени материали, създадени да изглеждат страхотно, да подобрят вашия комфорт и все пак да ви оставят с пари в джоба.

Независимо дали сте индивидуален купувач на столове и бюра за работа у дома или малка, средна или голяма компания, която иска да предостави на своите служители най-добрите ергономични офис мебели, които светът може да предложи.

Нашите продукти са проектирани да бъдат гъвкави и ви позволяват да преминавате през всеки работен ден, като поддържат високите нива на енергия на вас и вашия екип, за да бъдете по-продуктивни!

Културата на ChairPro

Ние ценим и слушаме всеки, с когото работим, от нашите доставчици, до нашите клиенти, служители и партньори, и твърдо вярваме в изграждането на дългосрочни отношения.

Знаем, че нашата планета се нуждае от помощ, и въпреки че признаваме, че не сме перфектни, ние се ангажираме с течение на времето да намалим до минимум нашето въздействие върху околната среда.

Независимо дали това означава използването на покрития, които не съдържат вредни химикали, или набавяне на дърво за нашите бюра от устойчиви източници. Правим всичко възможно, за да подобрим въглеродния си отпечатък.

Запознаване с нас

ChairPro стартира в Европа през 2011 г. като предприятие за електронна търговия, притежавано и управлявано от екип опитни американски и европейски мениджъри.

Ние сме посветени на предлагането на интелигентни офис решения и помагаме на бизнеса да расте по-бързо, като помагаме на хората да работят по-умно и да подобряват здравето си както в дома, така и в офиса.

Нашите дизайни

Воден от съвременните технологични иновации, ChairPro бързо се превърна в лидер на пазара с еднолична мисия да покаже на своите клиенти предимствата на ергономията.

С бързо изградената си добра репутация от уста на уста, като лидер в областта на ергономията сред ИТ компании и други технически фирми, чиито служители трябва да прекарват дълги часове в работа на компютър.

Заключителни думи

Компании, част от всички възможни индустрии, както и от клиенти с домашни офиси, на всички от които ChairPro се стреми винаги да осигурява най-високо качество на обслужване и най-добре проектираните продукти.

С ChairPro компаниите могат бързо да обзаведат работното си пространство и да го направят по-щастливо, по-здравословно и по-продуктивно. Ние предлагаме планиране и дизайн на пространство, адаптивни офис мебели, цялостно обзавеждане за офиси и много други.

... и тепърва започваме

Изграждайки трайни взаимоотношения с нашите клиенти, ние създадохме стабилна база от доволни клиенти, които оценяват високо ангажимента ни към качество, простота и превъзходно обслужване. Нашето пътуване може да е започнало с ергономични столове, но сега сме много повече ...

Елиминирахме посредниците, дългите периоди на изчакване и скъпите изненади, така че можете да завършите проекта си навреме и в бюджет.

Ще имате напълно ново работно пространство само за 28 дни, като това включва планиране и инсталиране на свободните пространства.