Градински столове

Градински маси

Чадъри и тенти

 

Колекцията ни градински мебели ще Ви помогне гостите Ви да се свържат отново с природата и да оценят Вашето гостоприемство. Качествените стоманени конструкции с вплетени текстилни материали или в комбинация с полипропилен, подсилен с фибро-стъкло в разнообразие от цветове ще се впишат в голямо разнообрабразие от екстериори.

Представяме Ви някои от любимите ни стилове и новости с акцент върху естетиката и комфорта.

Тъй като по-голямата част от градинските ни мебели се произвеждат по поръчка, препоръчваме да планирате обзавеждането си от рано.

 

Riva


Моделите Riva са колекция от дизайнерски столове, които съчетават метални компоненти с тъкани и възглавници, за да могат да се съчетаят с природата и да допринесат за релакса и уютната атмосфера на ползващите ги. Специалната обработка на металите и избора на материали, издръжливи на външни условия и водоотблъскващи гарантира тяхната устойчивост на вятър и слънце.

Loca


Колекцията LOCA е съчетание на комфорт и елегантност!

Диван LOCA е произведен за обзавеждане на заведения, градини и тераси. Той има катафорезно електростатично прахово боядисано метално тяло и пухкави възглавници.

Тази колекция е чудесна за създаването на семпли, спокойни и приятни пространства. В нея концепциите за комфорт, дизайн и простота са старателно обработени. Материите са внимателно подбрани, за да доставят изключително удобство на потребителите.

Yugo


Yugo е ергономичен стол. Корпусът му е от полипропилен с подсилено фибростъкло, а рамката е от метал. Дизайнът му гарантира, че гърбът Ви ще бъде в правилната позиция.

Cool


Cool e много елегантен и стилен градински стол. Произведен е по технология за леене под налягане от полипропилен, подсилен със стъклени влакна. Ергономичната форма се вписва във всяка среда.

Благодарение на използваните специални материали той е идеален избор за използване на открито. Стабилизиран против ултравиолетови лъчи. Cool предлага и голям комфорт и усещане за лукс.

Time


TIME e израз на минималистичния и изискан дизайн. Колекцията е представена в различни размери със сгъваем механизъм. Естествените цветове са издръжливи за външни условия.

Плотове


Разнообразие от компактни цветове и размери с най-високо качество на изпълнение и издръжливост.