Ние сме тук, за да подкрепим Вашия бизнес
Вземете най-доброто от модерния дизайн

Вземете нашата специална оферта, за Вашите корпоративни нужди, на стотици офис столове и мебели от водещи европейски производители като Wagner, Leyform, Okamura, Topstar, HAG, Bejot, MDD или се доверете на нашите специални колекции с марките ErgoPro и ChairPro. Създайте най-добрия дизайн и ергономия за Вашия екип.

 Успех за Вашия проект

  • Първи бизнес покупки - Не сте сигурни откъде да започнете? Просто попълнете данните си във формата ни за контакт и запитвания. Ние ще се свържем с Вас.
  • Реконструкции и разширения - Поддържайте проектите в движение. Споделяйте плановете и офертите с правилните хора. Вашият индивидуален консултант ще е на Ваше разположение.
  • Бързи покупки и последващи пренареждания - Вземете любимите си артикули винаги, когато ви трябват, а ние ще се погрижим да получите Вашата персонална цена.


Нека работим заедно

Независимо дали сте частна фирма, образователна, здравна или правителствена организация, ние можем да помогнем да постигнете целите си на работното място благодарение на нашите специалисти по ергономия и управление на проекти. ChairPro е тук, за да помогне за гладкото протичане на Вашия проект за обзавеждане - от консултация по дизайна и планиране на пространството до доставка и монтаж - от каквото се нуждаете, като всичко това е подкрепено от нашата гаранционна политика. Нашите стотици 5-звездни отзиви означават щастливи, доволни клиенти. Затова обичаме работата си.

 Получете подкрепа при Вашето пазаруване

  • Консултирайте се с нашите ергономични експерти и вътрешни дизайнери за вашия проект
  • Работете в екип с нашите доверени експерти, за да проектирате вашето офис пространство
  • Имате въпроси относно планирането или проектирането? Партнирайте си с нас, за да създадем стратегически решения за вашата компания.


Лесно, бързо и без риск

Можем да Ви помогнем да създадете персонализирана работна среда, която ще разкрие най-доброто от екипите Ви - както в офиса, така и при работа от разстояние. Специализираният ни екип ще Ви съдейства, за да получите максимално подробна информация, да тествате и усетите продуктите ни, да се запознаете максимално от близо с материите и декорите, които ще паснат най-добре на Вашата визия и корпоративна култура. Ние правим всичко просто и лесно.

 

 

 

 

 

Oтлично изпълнени проекти

 

Нищо не говори по-добре за нас от добре реализираните проекти и стотиците доволни клиенти. Открийте вдъхновяващи дизайни за Вашето ново работно място. Нашият отдаден екип е тук, за да Ви помогне и заедно да изберем подходящите офис мебели за вас!

 

Разгледайте нашите реализирани проекти

Запознайте се с нашите специалисти по ергономия

Радостин Кирилов

Управител

Петя Тодорова

Корпоративни продажби

Николета Илиева

Мениджър активни продажби

Ангелина Франгова

Регионален мениджър Пловдив

 

 

 

 

Създайте свое работно място

 

Открийте вдъхновяващи дизайни за Вашето ново работно място. Нашият отдаден екип е тук, за да Ви помогне и заедно да изберем подходящите офис мебели за вас!

 

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КЛИЕНТИТЕ, КОИТО НИ СЕ ДОВЕРИХА

 

 

Те ни се довериха