Посетителски и конферентни столове

Виж повече +Виж по-малко -

Посетителските офис столове създават първото впечатление за Вашата фирма у посетителите. Всички знаем, че един образ струва повече от хиляда думи, затова в ChairPro Ви предлагаме широка гама от офис столове, за да можете да постигнете във Вашия офис онази обстановка, за която винаги сте мечтали. Удобните модели с добър дизайн подобряват работния климат и създават усещане за професионализъм.

Нашите продукти са направени така, че да издържат на натоварването на работното ежедневие. Има дървени, метални, алуминиеви конструкции, които прекрасно се комбинират с тапицерии от кожа, еко кожа, мрежа, плат. Освен конвенционалните посетителски столове, за по-взискателните офиси сме подбрали и по-изискани модели.

16 брой/я

Задай Възходяща Посока

16 брой/я

Задай Възходяща Посока

Някои от столовете могат да се нареждат един върху друг, което ги прави изключително подходящи за големи конферентни зали и за непредвидени срещи, тъй като могат да заемат малко място и лесно се подреждат. Посетителските столове често се нареждат около маси, което ги прави много подходящи за университети, училища и академии.

Нашите посетителски столове имат удобна облегалка и се предлагат в няколко цвята, като някои от моделите са с дишаща мрежа. Всички наши столове са с най-добро качество и са на много конкурентни цени. Предлагаме много богат избор от посетителски столове, така че да задоволим всички вкусове!

Всички знаем колко е важно да имаме удобен офис стол на работното място, но понякога забравяме значението на столовете, които предлагаме на нашите гост. Посетителските столове също могат да бъдат качествени и удобни, така че да поддържаме добро положение на тялото и да се концентрираме върху важното – работната среща. Не чакайте повече. Погрижете се за Вашето здраве и за здравето на Вашите посетители, като направите добра инвестиция и закупите нашите посетителски столове. Те ще създадат и прекрасна обстановка във Вашия офис.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"